Újabb oldalakkal bővül az Adaptive Media portfóliója

Újabb oldalakkal bővül az Adaptive Media portfóliója
Partneri szerződést kötött a Szeretlek Magyarország Médiacsoport és az Adaptive Media.

Az együttműködés értelmében 2023-tól a sales house értékesíti a Szeretlekmagyarorszag.hu és a Sassy.hu oldalak display és egyedi formátumú natív tartalmi hirdetési megoldásait - írja a media1.hu.

A 12 éves múltra visszatekintő Szeretlekmagyarorszag.hu a világban és elsősorban Magyarországon zajló eseményekről tájékoztat, emellett hozzájárul olvasói kikapcsolódáshoz is. Kiemelten foglalkozik az aktualitásokkal, fontos társadalmi kérdésekkel, melyeket hétköznapi szemszögből dolgoznak fel. A fenntarthatóság és a digitalizáció a portál fókusztémái közé tartozik. Ezenkívül többek között sikeres startup-okról, gasztronómiai élményekről vagy kulturális programokról szóló tartalmak is megtalálhatók az oldalon – szól a lap bemutatkozása a Media1-hez eljuttatott sajtóközleményben.

A Sassy.hu a Szeretlek Magyarország Médiacsoport női magazinja, amely a fontosabb bulvárhírek mellett pozitív történeteket, sikersztorikat, életmód-tanácsokat, kulturális, gasztronómiai és divat-tippeket mutat be.

„A 2023-as évbe is nagy tervekkel érkeztünk, melynek természetesen továbbra is része a portfóliónk folyamatos, tudatos fejlesztése. Boldogok vagyunk, hogy egy olyan, magas brandértékkel rendelkező kiadó választott minket partnerének, akivel közösen továbbra is első osztályú hirdetési megoldásokkal szolgálhatunk ügyfeleink számára” – nyilatkozta Nyári Fruzsina, az Adaptive Media operatív vezetője.

„A Szeretlek Magyarország Médiacsoport célja mindig is az volt, hogy az olvasóink számára könnyen fogyasztható módon készítsünk minőségi tartalmakat – legyen szó napi hírekről, programajánlókról, interjúkról, szórakoztató kvízekről, videós anyagokról vagy akár a hirdetőink által megrendelt natív kampányokról. Biztosak vagyunk benne, hogy az Adaptive-val való közös munka megteremti majd a megfelelő hátteret ahhoz, hogy nemcsak hogy folytassuk a megkezdett utunkat, de akár új irányokba is elinduljunk” – mondta az együttműködésről Ganzler Orsolya, a Szeretlek Magyarország Médiacsoport kommunikációs és értékesítési vezetője.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!