Újabb magyar videó lett Youtube sztár

Újabb magyar videó lett Youtube sztár
A Mashable címoldalán landolt Csemer Boglárka Photoshop-szerű videoklippje, a hatás nem maradt el. 2,5 millió felett a nézőszám.

Láthatóan jók vagyunk gerilla videóban. Karácsony előtt a Van Damme reklámot sikerült karácsonyi üdvözlőlappá varázsolnia egy hazai videóstúdiónak. Csak az eredeti videónak mintegy 22 millió nézőt sikerült bevonzani, nem számolva hozzá a tucatnyi másolatot, amelyek némelyike további milliókat ért el.

Napok óta új sztár tartja izgalomban a geek társadalmat, aki szintén magyar. Egy korábban nemzetközileg egyáltalán nem ismert jazzénekes, Csemer Boglárka - Boggie - videóklipjét már több mint két millióan nézték meg a klipben alkalmazott technika miatt.

A videó négy hónapig készült és semmi köze a Photoshophoz, bár pontosan úgy néz ki, mintha egy hipermodern kezelőfelülettel ellátott valós-idejű képmanipuláló szoftverben készült volna.

A nézőket még az sem zavarja, hogy a magyar nyelvű dalból egy mukkot sem értenek, a Mashable cikkírója is nagyjából úgy kommentálja a klippet, hogy jó, hogy az alkalmazott technika mellett szép hangja van az előadónak. A Parfüm sikerének még egy apró adaléka, hogy még december 11-én került fel a videómegosztóra, s csak a Mashable cikke már mintegy ezer megosztással növelte a sikert.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!