Újabb kettős leleplezés az Álarcos énekesben

Újabb kettős leleplezés az Álarcos énekesben
A nyomozók felhasználták az utolsó Szuperkártyát is.

Rögtön két álarcost is lelepleztek a nyomozók, akikhez ezen a héten Miller Dávid, az előző évad győztese csatlakozott vendégnyomozóként az RTL Klub legőrültebb és legrejtélyesebb showműsorában. Az Álarcos énekes történetének negyedik Szuperkártyája is bevetésre került, méghozzá sikerrel. Az évad harmadik és egyben utolsó Szuperkártyás leleplezettje a Gorilla jelmez alatt bújó Lotfi Begi.

Bemutatkozott egy újabb jelmez, az Automata is. Nem várt fordulattal indult az Álarcos énekes: a show házigazdáját, Istenes Bencét nagy meglepetés érte, ugyanis táncos belépője után kiderült, a tánckar egyik tagja nem más, mint párja, Csobot Adél. A küzdelem egyre fokozódik, az Álarcos énekes hetedik adására már csak hat rejtélyes előadó maradt versenyben, akik extra nyomként egy-egy személyes tárgyat is magukkal hoztak, hogy ezzel is segítsék a nyomozást.

Az első párbajban a Kaméleon és a Gorilla összecsapása egy leleplezéssel végződött. Fluor Tomi megfejtette, hogy a Gorilla jelmez Lotfi Begit rejtheti, de erről nem tudta meggyőzni se Nagy Ervint, se Miller Dávidot, de még Szabó Zsófit sem, aki szerint a Gorilla nem más, mint Szabó Simon. Egyedül Szandi hajlott Lotfi Begi felé, végül Fluor Tomi a Szuperkártya bedobásáról csak úgy tudta meggyőzni nyomozótársait, hogy magabiztosan felajánlotta: ha mégsem jól tippel, akkor hajlandó meztelenül átszaladni a stúdión.

Így végül Szabó Zsófi Szuperkártyája is bevetésre került, a Gorilla pedig lelepleződött: a jelmez valóban a zenész Lotfi Begit rejtette! A Gorilla helyét átvette a legújabb álarc, az Automata, aki aztán a stúdióban ülő nézők szavazatai alapján a párbajban alulmaradt a Kaméleonnal szemben. Leleplezve! Ő volt a Gorilla álarc alatt | 7. Adás Kiderült, hogy kit rejt a Gorilla álarc! Ha kíváncsi vagy, hogy melyik híresség bújt meg a maszk mögött, nézd meg leleplező videónkat!

A következő párbajban a Cápa és a Szarvas csapott össze. Annak ellenére, hogy a Szarvas produkcióját a közönség és a nyomozók is állva tapsolták meg, a nézők szavazatai alapján végül a Cápa nyerte meg a párbajt és jutott tovább a Top 5-be. A hetedik adás utolsó körében az egyedülálló páros maszk, a Lovag és a Csacsi, illetve a Víziló párbajozott. A Lovag és a Csacsi szenzációs produkciója közben számos korábbi álarc, a Banán, a Röfi, a Zebra, a Süti, a Nyuszi és a Robot is újra színpadra lépett. A párbajt a páros maszk nyerte és csatlakozott a továbbjutókhoz. Az e heti párbajokban alulmaradt Automata, Szarvas és Víziló sorsáról újfent a nyomozók döntöttek, akik az Automatának és a Vízilónak adtak újabb esélyt a szereplésre, a Szarvast pedig kíváncsiságból leplezték le. Így kiderült, hogy aki a Szarvas jelmez alatt annyira elkápráztatta produkciójával a nyomozókat, az nem más, mint Zámbó Krisztián. Leleplezve! Ő volt a Szarvas álarc alatt | 7. Adás Kiderült, hogy kit rejt a Szarvas álarc! Ha kíváncsi vagy, hogy melyik híresség bújt meg a maszk mögött, nézd meg leleplező videónkat!

Az adást követően azonnal indítható az RTL Moston a teljesen megújult háttérműsor, az Álarc mögött, Szomjas Jennifer, azaz Lady Szomjas vezetésével! A showműsor jövő vasárnap újabb látványos produkciókkal és újabb leleplezéssel tér vissza, hogy tovább nyomozhasson az egész ország az RTL Klubon!

Adásrészletek: Istenes Bencét egy titokzatos táncoslány csábította el a színpadon! A műsorvezető most is látványos belépőt talált ki magának, egy volt csupán a gond: a csinos táncosok körbevették. Bence pedig előre félt Adél haragjától... aztán jött a meglepetés!

Miller Dávid szerelmet vallott Dobos Evelinnek? A vendégnyomozó először tanácstalan volt a Kaméleon kilétével kapcsolatban, azonban amikor megemlítettek neki egy korábbi nyomot, megvilágosodott és egy kedves vallomás hagyta el a száját.

Kijátszották az utolsó Szuperkártyát: Fluor Tomi meztelenül fut keresztül a stúdión? A Nyomozók döntöttek az utolsó szuperkártya sorsáról. Vajon igaza volt Fluor Tominak a Gorilla álarccal kapcsolatban vagy végre kell hajtania az eddigi legdurvább büntetést?

Új versenyző érkezett a Gorilla helyére! Mivel a negyedik szuperkártya felhasználásával lelepleződött a Gorilla, ezért egy új álarcos lépett a helyére az Automata személyében.

Istenes Bence kontra Zebra: a műsorvezető nem bírt az egykori álarcossal! Lovag és Csacsi produkciója alatt visszatértek a korábbi évad álarcosai, a Zebra pedig most sem hazudtolta meg magát. Annyira ünnepeltette magát, hogy a műsorvezető kénytelen volt közbelépni.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!