Újabb izgalmas befektetési ajánlatok a Cápák között műsorában!

Újabb izgalmas befektetési ajánlatok a Cápák között műsorában!
Rizsalapú gyümölcsös ital, házi mézbor, újrahasznosított filamentgyártó gép, óvodai digitális okosjáték és kiskedvences ajándéktárgyak – ezekkel az ajánlatokkal érkeztek a vállalkozók a Cápák elé az üzleti showműsor nyolcadik adásában.

A Cápák már várják az újabb vállalkozókat, elindult a jelentkezés a Cápák között üzleti showműsorba. A műsorban bemutatkozó vállalkozók nem csak a megtörtént befektetéssel nyerhetnek, azok iránt is rendszeresen megnő az érdeklődés, akik nem nyerték el a Cápák tetszését, és partnereink különdíjaira is esélyesek.

Valentinyi Fruzsina családanyaként két családi vállalkozásukat vezet ügyvezetőként. Napi teendői mellett nehezen talál időt az étkezésre, agrár- és élelmiszermérnökként erre keresett megoldást. A Ricely egy rizsalapú gyümölcsös ital, mely 8% magyar rizst és 20% gyümölcsöt tartalmaz, adalékanyagmentes, allergénmentes, vegán és jelenleg négy különböző ízkominációban kapható. Fruzsina 15 millió forintért cserébe 5%-os részesedést ajánlott a Cápáknak, melyet kapacitásbővítésre és marketingre szeretne költeni. A vállalkozó lenyűgözte a Cápákat, de lelkesedésük befektetést is eredményezett? A videókból kiderül.

Rizstermesztés Magyarországon? Bemutatkozott a vállalkozó, aki magyar rizsből készíti termékeit Valentinyi Fruzsina hazánkban termő rizsből készült gyümölcsös italjait jelenleg négy ízkombinációban forgalmazzák. A vállalkozó 15 millió forint reményében érkezett a Cápákhoz 5% tulajdonrészért cserébe, hogy bővíthesse a gyártási kapacitást és létrehozhasson egy nagyobb marketingkampányt.

"Beléd érdemes lenne fektetni” – így fogadták a Cápák a magyar rizstermesztő vállalkozót Valentinyi Fruzsina lenyűgözte a befektetőket talpraesettségével és szakértelmével. A videóból kiderül, hogy az agrár- és élelmiszermérnök vállalkozó kapott-e befektetési ajánlatot valamelyik Cápától.

Nagy Miklós és Nagy-Berki Katalin 2008-ban költöztek Ausztriába, hosszú évek kemény munkájával sikerült beilleszkedniük. Méhészettel foglalkoznak, a Cápák elé hozott termékük is ehhez kapcsolódik: Metwelt márkanév alatt jelenleg kétféle olyan mézbort forgalmaznak, melyek a méz természetes erjesztésével készülnek. Miklósék 8 millió forintért cserébe 30%-os üzletrészt ajánlottak, melyből a most kapható édes desszertbor és félédes bodzás bor mellett száraz mézbort is piacra dobnának, valamint a magyar piacon is terjeszkednének. Sikerült meggyőzniük a Cápákat? Lássuk a videókat!

Istenek italával törne be az osztrák cég a magyar piacra Ilyen még nem volt az üzleti showműsorban, hogy magyarok a külföldi cégükkel szeretnének terjeszkedni szülőhazájukban. Nagy Miklós és Nagy-Berki Katalin mézborokat készítenek családi vállalkozásukban. A méz természetes úton történő erjesztéséből létrejött alkoholos ital Ausztriában már nagy népszerűségnek örvend, ezért szeretnék a magyar piacot is meghódítani.

Lakatos István: Ne befektetőt keressetek, hanem vevőket! A Cápák a mézbort előállító MetWelt vállalkozást túl kicsinek és családiasnak találták ahhoz, hogy befektessenek. A videóból kiderül, hogyan reagáltak az üzletemberek Nagy-Berki Katalin és Nagy Miklós családi vállalkozására.

Kiri Hunor vállalkozása egy egyetemi ötletversenyből nőtte ki magát. Társaival olyan filamentgyártó gépet fejlesztettek, mely petpalackokból állítja elő a 3D nyomtatás egyébként nagyon drága alapanyagául szolgáló műanyag szálat, a filamentet. Bár még csak prototípusuk van és a piacon már több hasonló eszköz is kapható, már most vannak előrendeléseik. 10 millió forintos befektetésért cserébe 6% tulajdonrészt ajánlottak. Vajon ráúsztak a Cápák a lehetőségre? Részletek a videókban.

Szemétből csinál pénzt a vállalkozó, aki diákhitelt vett fel az induláshoz Kiri Hunor és Varga Zoltán egy olyan géppel érkeztek a Cápák elé, amely képes műanyaghulladékból 3D nyomtatáshoz szükséges alapanyagot, filamentet előállítani. A fiatal vállalkozók 10 millió forintot kértek a befektetőktől 6% tulajdonrészét cserébe, hogy világszerte árusíthassák gépüket.

"Én nem akarok egy focicsapatba beszállni” – Balogh Levente nem szeretne 10 emberrel vitatkozni A ReFilamer vállalkozás tulajdonosi szerkezete eltántorította a Cápákat, akik szerint „több az eszkimó, mint a fóka” a cégben.

Konkolyi Sándor villamosmérnök, programozó, három gyermek édesapja. Saját tapasztalatai és dilemmái mentén fejlesztette ki a DIOO, azaz a Digitális Okosjáték Óvodásoknak rendszerét. A DIOO tulajdonképpen egy iskolaérettség teszt és fejlesztőrendszer, mely 16 játék összesen 2500 szintjéből készít olyan statisztikát, melyekkel a gyerekek fejlődését monitorozni is lehet. Az eszköz már most több magyar óvodában elérhető, Sándor lengyelországi terjeszkedésre kért 50 milliós befektetést 25%-os részesedésért cserébe. Mit szóltak ehhez a Cápák? Nézzük a videókat!

Íme egy digitális eszköz, ami leveszi a terhet az óvónők válláról Konkolyi Sándor, a Telekom Digitálisan Tettrekész díjas vállalkozója óvodák számára fejlesztette ki a DIOO-t, a digitális okosjátékot, amivel Magyarország után a lengyel piacra is szeretne kilépni.

Ajánlatot tett Moldován András és Lakatos István, de gyorsan vissza is vonták "Mélységesen meg vagyok bántva” – A Cápák nem hittek a fülüknek, mikor meghallották a DIOO megálmodójának reakcióját az ajánlatukra. A vállalkozó elbizonytalanodott, mert nem ismerte igazán a befektetőket, ezért Moldován András és Lakatos István inkább kiszálltak az üzletből.

Szatmáry Dóra hatalmas állatbarát, nyolc éve fogadta örökbe Fáncsi kutyáját, álma, hogy a gazdik akkor is kedvenceikkel lehessenek, amikor fizikailag távol vannak egymástól. Dórától egyedülálló, prémium minőségű lakberendezési és ajándéktárgyak vásárolhatók, melyekre egy grafikus segítségével kerülnek a háziállatok művészi portréi. Nagy nehézséget jelent neki, hogy a jelenleg forgalmazott termékeket öt különböző helyen gyártatja, ezért elsődleges célja most gépek vásárlása, de műhelyt bérelni és webshopot fejleszteni is szeretne. A Cápáktól erre 10 millió forintot kért 10%-os részesedésért cserébe. Sikerrel járt Dóra a Cápák előtt? A videókból kiderül. A befektetők házi kedvencei is feltűntek a Cápák közöttben Szatmáry Dórát az állatok szeretete inspirálta vállalkozása megalapítására. Az egyedi, prémium minőségű lakberendezési- és ajándéktárgyakból a Cápáknak is jutott.

"Egy Cápa nagy pusztítást végezne a kis odúdban” – így reagáltak a befektetők a Doripopp Pets lehetőségre A 36 éves állatimádó Szatmáry Dóra – kiskedvencek képeivel díszített – lakberendezési- és ajándéktárgyak készítésével foglalkozik, amibe most a Cápákat is szerette volna bevonni. A vállalkozó 10 millió forintért cserébe 10%-os részesedést adott volna a cégéből.

A Telekom Digitálisan Tettrekész különdíját a DIOO kapta, a Ricely pedig amellett, hogy elnyerte a SPAR Magyarország Hungaricool különdíját, esélyes a K&H Bank Innovációért és Fenntarthatóságért különdíjára. A következő rész tartalmából: Lánykérés a Cápák között következő részében? A Cápák között kilencedik adásában Moldován András mindenkit meglep a kérdésével. További részletek vasárnap 18:50-kor az üzleti showműsor következő részében RTL Klubon.

A Cápák között című üzleti show-ban a Cápák a vállalkozásoknak csak befektetési ajánlatot tesznek, ekkor még nem végleges egyik megállapodás sem. Az epizódok az adások után visszanézhetők az RTL Most felületén.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!