A héten három napon keresztül, szakmai legendákkal egészül ki a zsűri, hogy a hét végére kiderülhessen, kik azok, akik befőzik magukat Sárközi Ákos vagy Rácz Jenő csapatába!
Az első feladat ládáiban – a szakmai legenda kérésének megfelelően – pulykamell, kelbimbó, zeller, tök, sóska, szerecsendió és sáfrány volt található. Ezek a séf által nem kedvelt alapanyagok, melyeket állítása szerint könnyen el is lehet szúrni. Pesti István számára a tálalás kiemelt fontosságú, így a versenyzőknek ezt is figyelembe kellett venniük a kóstolás előtt.
Egészségügyi okok miatt Csillag Pál a második főzés előtt fel kellett, hogy adja a versenyt, így 10 helyett 9-en álltak neki a szakmai legenda második feladatának, ami egy tonhal és egy ananász násza volt. Az egyik farmerkötényes azonban nem örülhetett sokáig, neki ugyanis a friss tonhal helyett konzervből kellett megoldani a feladatot.
A következő adásban újabb 10 versenyző és egy újabb szakmai legenda érkezik – idén legendás évadra terítünk!
Gina sírva omlott össze, de Rácz Jenő megmentette az ételét
Evelin előnyhöz jutott, de nem kért Pesti István segítségéből?
Ilyen még nem volt A Konyhafőnök történetében: egyszerre négy versenyző kapott büntetést
„Vigyázz, mert leszakítja a kezed!” – Gergőt a séf mentette meg a sérüléstől
Sárközi Ákos és Pesti István odapirítottak a versenyzőknek
„Most vagyok mélyponton” – Fecó elsírta magát a séfek kritikája miatt
Extra videó a szakmai legendával: Miért olyan fontos a tálalás? Pesti István, a Michelin-csillagos legenda felfedi a titkot
Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!