Új tartalmi fókusz, új főszerkesztő, új design: megújult a sassy.hu női portál

Új tartalmi fókusz, új főszerkesztő, új design: megújult a sassy.hu női portál
Megújult a Szeretlek Magyarország Médiacsoporthoz tartozó online női portál, a sassy.hu. Nemcsak az arculat esett át ráncfelvarráson, változott a tartalom és a szerzőgárda is: a főszerkesztő tapasztalt magazinszerkesztő, az állandó vendégszerzők közé feliratkozott Steiner Kristóf is.

A sassy.hu azokhoz a nőkhöz kíván szólni, akik szeretnének egy inspiráló és pörgős közösséghez tartozni, és igénylik az olyan tartalmakat, amelyek egyszerre informatívak és szórakoztatók. Az őszinte, kíváncsi, stílusos magazin kiemelten foglalkozik olyan témákkal, mint a kisgyerekes anyák nehézségei, a 40+-os nők problémái, a mozaikcsaládok mindennapjai, vagy a fenntartható otthon kialakítása.

A szerzőgárdában akad korábbi modell, ügyvéd, rádiós és sportoló is, közös bennük a minőségi tartalomgyártás iránti elkötelezettség. A csapatot a tapasztalt magazinszerkesztő, Hegedűs Noémi fogja össze, aki éveken át volt a Meglepetés magazin főszerkesztője. Az állandó vendégszerzők táborát erősíti Steiner Kristóf és Nyáry Luca is.

„Nagy lelkesedéssel vettem át a sassy.hu irányítását, és hiszek benne, hogy az időközben kialakult csapattal valóban értékes tartalmakat készíthetünk. Igyekszünk megtalálni az egyensúlyt a népszerű színes hírek, szépségápolási trendekkel, sztárokkal, DIY-ötletekkel foglalkozó cikkek és az általunk kiemelten kezelt komolyabb témák között” – mondta Hegedűs Noémi, a sassy.hu főszerkesztője.

A sassy.hu a Szeretlek Magyarország Médiacsoporthoz tartozik, 2021-es indulása óta dinamikus növekedést produkált: jelenleg havonta 1,7 millió oldalletöltése van a portálnak, ez 2024 februárjában 300.000 egyedi látogatót jelentett egyidejűleg. A sassy.hu olvasóinak 60%-a nő, jellemzően városi.

 

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!