Új portál indult, itt a VS.hu

Új portál indult, itt a VS.hu
Mostantól minden jobb lesz, állítja Magyarország legújabb hírportálja. A VS.hu főszerkesztője Kerényi György 21 fős legénységgel indítja az új oldalt.

A VS.hu egyedi arculattal és érdekes témákkal kívánja meghódítani  az olvasókat. Az operatív igazgatói székben ülő Pohly Ferenc annak idején az Origo elindításában is részt vett, illetve sok éven át volt sok féle pozícióban vezető a portálnál. Az újságírók többsége sem ma kezdte a szakmát, így várhatóan erős tartalmat generál majd a szerkesztőség.

A FigyelőNet annak idején mintegy 20 fős legénységgel fontos tényező tudott lenni a Sanoma kiadói hátterével. Sokáig a HVG online verziójával komoly versenyben volt a harmadik legolvasottabb portál pozíciójáért.

Az új oldal érdekes időszakban lép be a piacra, kihívásokkal küzdő Index, a megújult Origo, a főszerkesztőt vesztett HVG és a 444.hu versenyében tulajdonképpen látszódik lehetőség a sikerre. Az új belépő először meg kell teremtse a saját identitását, amelyet valószínűleg a VS. koncepcióra alapoznak.

A szokatlan rovat szerkezet és tematikus gyűjtemények inkább egy bloghoz közelítik a portál design koncepcióját, amelyet a többek között a Player.hu-t jegyző Mitos szakember Kovács "Kraft" Balázs neve is fémjelez. Az impresszumban olvasható nevekből ítélve gyakorlatilag nincs lefedetlen terület, vagy téma, amiről ne írnának, az olvasók fogják eldönteni, hogy valóban szüksége van- e a piacnak erre. Egy bizonyos, a VS.hu érdekes kísérletnek látszik a hazai médiában, hosszú évek óta az első trónkövetelőként új színeket hozhat a piacra.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!