Új podcast sorozattal jelentkezik az ABB

Új podcast sorozattal jelentkezik az ABB
A robotika innovatív és izgalmas világába engednek betekintést, kiemelve annak a társadalomra gyakorolt jótékony hatását.

Alaktól és mérettől függetlenül a robotok – legyen szó a laboratóriumok és a kkv-k munkavállalóival együttműködő, vagy hatalmas gyárakban az elektromos járművek következő generációját előállító ipari robotokról – a világon mindenhol biztonságosabbá és hatékonyabbá teszik a munkavégzést munkavállaló és vállalat számára egyaránt. A robot podcast egymást követő epizódjaiban szakértők egy-egy csoportja mélységében mutat be néhányat a legérdekesebb globális esettanulmányok közül.

Az első rész február 17-től, a következő öt pedig hétről hétre szerdánként lesz elérhető, de 2021-ben további epizódok is adásba kerülnek majd.

A robot podcast házigazdája a neves televíziós-műsorvezető, a műszaki tudományok lelkes híve, Fran Scott, aki dolgozott már a BBC-vel és a Channel 4-ral az Egyesült Királyságban, de a Royal Society of Chemistry-vel és a British Science and Media Museummal karöltve is. „A robotok forradalmasítják a termelékenység, a rugalmasság és az életminőség fogalmát. A sorozat egyes részeiben fantasztikus szakértői kör bevonásával nyitott és érdekes beszélgetéseket folytatunk a robotika legújabb vívmányairól. A robotok segítségével épülő izgalmas új világtól a fejlődés kihívásain át a felmerülő lehetőségekig minden témában elmerülünk.”

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!Címkék: podcast, robot, ABB