Új műsorokkal és markáns személyiségekkel indítja be az őszt a Spirit FM

Új műsorokkal és markáns személyiségekkel indítja be az őszt a Spirit FM
Szeptember 19-én indul a Spirit FM 92.9 megújult őszi műsorstruktúrája.

„Bennfentesek” címmel kéthetente csütörtökön 19.00-kor jelentkezik a rádió új hírháttér műsora Schiffer Andrással, Vona Gáborral és Vogyerák Anikóval. A „Bohóc karmai közt” néven hallható az új politikai-közéleti műsor hétfőtől csütörtökig 15.00 és 17.00 között. A mikrofon mögött a Spirit FM ismert műsorvezetői ülnek, Czutor Zoltán, Szalai Szabolcs és Tasnádi András. A műsor egyik szerkesztője Pottyondy Edina lesz.

„Nagykép – az élet dolgai földközelből és madártávlatból” címmel Hont András és Németh Róbert aktuális híreket elemző műsora mutatkozik be pénteken 15.00-tól. Hétfőn 19.00-kor szakértők elemzik a hét legfontosabb témáját a „Partvonal” című műsorban. Keddenként 19 órától hallgató „Jogos” címmel a rádió első interaktív jogsegély műsora Csízi Ági műsorvezetővel, akihez jogi szakértők érkeznek.

További újdonság, hogy hamarosan elindul a spiritfm.hu megújult weboldala saját hír rovattal, ahol a rádióműsorokban elhangzott hírek, összefoglalók lesznek olvashatóak.

„A rádiós hallgatottsági mérés és a digitális megosztókról érkező adatok is azt jelzik, hogy a közönségünk főként a politikai, közéleti tartalmak iránt érdeklődik. Elemzők, szakértők, jelenlegi és egykori politikusok segítségével tárjuk fel a különböző közéleti folyamatokat, illetve azok hátterét” - árulta el Korvin Tibor, a rádió programigazgatója

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!