Új műsorok a 95.8 Sláger FM programkínálatában

Új műsorok a 95.8 Sláger FM programkínálatában
Zenés rádióshow, a Hangadó keretében keresi a tehetséges előadókat a Sláger FM, de szerdán rajtol el a ´Hétköznapi példaképek, nem hétköznapi történetei´ című műsor is.

A Hangadóban a rádió olyan tehetséges, vállalkozó szellemű, amatőr-hobbi énekesek jelentkezését várja, akik szívesen megmutatnák ország világ előtt, hogy mire is képesek.

„A Hangadó a Sláger FM új zenei tehetségkutató showműsora, melynek célja új popsztárok, tehetségek felfedezése. Az országban elsőként rádióban is megvalósítjuk a televízióban már többször bizonyított és népszerű műsort. Keressük azokat a hallgatókat, akik elég bátornak érzik magukat, ahhoz, hogy megmutassák az énekhangjukat a Sláger FM élő adásában. A Hangadó lelkes amatőr énekesek megmérettetése, ahol a külső nem, de a hang annál inkább számít" – mondta Ürge Dezső, a rádió vezérigazgatója.

Azonban nem a Hangadó az egyetlen újdonság a rádió programkínálatában. Szerdán elrajtol a 'Hétköznapi példaképek, nem hétköznapi történetei' című műsor, Kende-Hofherr Krisztina műsorvezetésével. A minden szerdán 20:30-tól jelentkező műsorban olyan sikeres emberek élettörténete elevenedik meg, akik itthon teljesítették be az amerikai álmot. Siker, kudarc, kihívások, álmok – szó esik mindarról, ami inspirál, ami motivál és ami utat mutathat a hétköznapokban mindannyiunk számára. Az első adás vendége Mautner Zsófi lesz.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!