Új megosztási funkciók az Instagramon

Új megosztási funkciók az Instagramon
Legyen szó baráti felzárkózásról vagy közös érdeklődési körök felfedezéséről, az emberek a másokkal való kapcsolattartás miatt jönnek az Instagramra. Ezért a platform számos frissítést mutatott be, amelyek segítségével közelebb érezheti magát az ön számára fontos emberekhez.

Például elkezdjük bevezetni a Notes, azaz jegyzetek szolgáltatást, amik legfeljebb 60 karakter hosszúságú bejegyzések, amelyek csupán szöveget és hangulatjeleket tartalmaznak. Jegyzet írásához lépjen a beérkező levelek tetejére, válassza ki a már visszakövetett követőket vagy a közeli ismerősök listáján szereplő személyeket, és a jegyzet 24 órán keresztül megjelenik a beérkező levelek tetején. A jegyzetekre adott válaszok direkt üzenetként érkeznek meg a postaládájába.

Aztán vannak a csoportprofilok. Itt az emberek létrehozhatják ezt az új típusú profilt, és csatlakozhatnak hozzá, hogy bejegyzéseket és történeteket oszthassanak meg egy dedikált, megosztott profilon barátaikkal. Amikor tartalmat oszt meg egy csoportprofillal, az adott tartalom csak a csoporttagokkal lesz megosztva a követői helyett, és a csoportprofilban lesz közzétéve, nem pedig a sajátjában. Új csoportprofil létrehozásához érintse meg a + jelet, és válassza a Csoportprofilok lehetőséget .

Jönnek az együttműködési gyűjtemények is, ahol az emberek közös érdeklődési körük miatt kapcsolatba léphetnek barátaikkal úgy, hogy a bejegyzéseket elmentik egy együttműködési gyűjteménybe a csoportjában. Együttműködő gyűjteményt elindíthat vagy hozzáadhat egy bejegyzést közvetlenül a hírfolyamból mentve, vagy megoszthat egy bejegyzést egy barátjával közvetlen üzeneten keresztül, és onnan mentheti.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!



Címkék: Instagram, funkció