Új képernyőssel bővül a Tények Reggel csapata

Új képernyőssel bővül a Tények Reggel csapata
Hétfő reggel új képernyőssel bővül a Tények Reggel csapata. Varga Attila tizenhárom éve dolgozik televíziósként, 2017 óta a Tények felelős szerkesztője, így nem lesz számára idegen a TV2 stúdiója.

Szentpéteri Eszter és Váczi Gergely mellé új képernyős érkezik a Tények Reggel csapatába. A televíziós a kommunikáció szakos tanulmányai után a TV2 Akadémián végzett, és immár tizenhárom éve a szakmában dolgozik. Varga Attila korábban több csatorna munkatársaként szerkesztői, riporteri és hírolvasói tapasztalatot is szerzett; 2017 óta, hat éve pedig a Tények felelős szerkesztőjeként dolgozik a TV2-nél.

„Fontosnak tartom, hogy fiatal kollégáknak is lehetőséget adjak. Attila évek óta bizonyít a Tények felelős szerkesztőjeként, most pedig reflektorfénybe lép és képernyősként, a Tények Reggel műsorvezető csapatának új tagjaként is kipróbálhatja magát" – mondta Szalai Vivien, a TV2 hírigazgatója.

„Nagyon szeretek a Tények csapatával dolgozni és elárulom, egy titkos álmom válik valóra azzal, hogy a felelős szerkesztői munkám mellett a Tények képernyőse lehetek. Izgatottan és lelkesen várom a kezdést, nagyon örülök, hogy ilyen lehetőséget kaptam" – árulta el Varga Attila, aki először hétfő reggel köszönti a nézőket a Tények stúdiójából.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!Címkék: tények, tv2