Új funkciókkal bővül a Facebook társkeresője

Új funkciókkal bővül a Facebook társkeresője
A Facebook új funkciókkal bővíti a Dating társkeresőt, ami egyelőre még nem annyira népszerű, mint a konkurens randiszolgáltatások.

Az egyik újítás az úgynevezett „audiorandi”, amivel a társkeresők matchelés után rögtön hallhatják a másik hangját, és szöveges csetelgetés helyett élőszavas beszélgetésbe kezdhetnek a felületen - írja a 24.hu. Természetesen ennek feltétele egy felkérés, csak a másik fél beleegyezése után indulhat a hívás.

A potenciális randipartnerek megtalálását tovább segíti a Match Anywhere funkció: nagyobb eséllyel sorsolja össze azokat a feleket az algoritmus, akik korábban átmenetileg egy helyen dolgozhattak, laktak, vagy gyakran utaznak át olyan helyszíneken, ahol mindketten megfordulnak. A Lucky Pick pedig olyan jelöltek felfedezéséhez segíti a társkeresőt, akik egyébként kívül esnek a megadott preferenciáin, ezzel bővítve a lehetőségek körét.

A közösségi óriás kísérleti alkalmazásokkal foglalkozó belsős csapata, az NPE (New Product Experimentation) Team áprilisban elkezdett tesztelni egy másik társkeresőt is: a Sparked annyiban különbözik a Datingtől, hogy a felhasználók videós villámrandikat bonyolíthatnának le a segítségével. Azt viszont még nem tudni, hogy a terméket végül bevezetik-e.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!Címkék: Facebook