Új főszerkesztő az Autónavigátor.hu élén

Új főszerkesztő az Autónavigátor.hu élén
Februártól kezdve Horváth András tölti be az Autónavigátor.hu főszerkesztői pozícióját. A szakember több mint 10 éve foglalkozik autós újságírással, 2018 óta az Autónavigátor kötelékében.

Az új főszerkesztő a tavaly év végén távozott Katona Mátyástól veszi át a kormánykereket. Mivel házon belülről érkezik, jól ismeri a folyamatokat és a csapatot, garantálva a zökkenőmentes folytatást.

Eddigi karrierje során – amire elmondása szerint egész életében tudatosan készült – kiemelten foglalkozott motorsporttal. Szakkommentátorként az egykori Sport Klub tévécsatornánál, majd újságíróként a Viasat3 egy régebbi autós társoldalánál (GigaMad), valamint a Rolling Tons magazin kiadójánál is megfordult. Az Autónavigátor csapatához való csatlakozása előtt többek között Porsche és Mazda márkablogok menedzselését végezte.

Az Autónavigátor.hu új főszerkesztőjeként színesebb, szórakoztatóbb tartalmakat ígér, amik hatékonyan támogathatják a társoldalak, vagyis a Használtautó.hu és a Jófogás.hu népszerűségének növelését. Ezen túl pedig még leginkább videós tartalmak és használtautó-vásárlóknak nyújtott tippek és jótanácsok terén szeretne erősíteni.

 

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!