Új, fogászati podcast indult

Új, fogászati podcast indult
Elindult a Fogászati Trendelő, a fogászati innovációs podcast. A havonta jelentkező szakmai podcast azokhoz szól, akik érdeklődnek a fogászati és egészségügyi innovációk, trendek iránt. Az első epizódból megtudhatjuk, hogyan változtatja meg a mesterséges intelligencia a fogászati szakma mindennapjait? Mi az, ami csak a sci-fi filmekben található túlzás, és mi a valóság a modern fogászatban?

Az első adásban Erdélyi Attila, az Alpha Implant ügyvezetője és Dr. Kiss Richárd, a Medipredict orvosigazgatója osztják meg gondolataikat az aktuális fejlesztésekről és azok hatásairól a fogorvosok mindennapi gyakorlatára. A podcast házigazdája Dr. Dergez Márk, a MindentMent Fogászati rendelőhálózat fogorvosa.

Izgalmas kérdések kerültek a Fogászati Trendelő első epizódjában napirendre: megtudhatjuk, hogyan változtatja meg a mesterséges intelligencia és a digitalizáció a fogászati szakma mindennapjait? Milyen trendek vannak a magyar fogorvoslásban, és hogyan állunk Nyugat-Európához képest? Hogyan lehet digitálisan megtervezni egy implantátum helyét? Milyen új anyagok és technikák jellemzik a jelen és jövő implantátumait? Milyen szerepe van az orális mikrobiomnak a diagnosztikában?

"A Fogászati Trendelőt azért hoztuk létre, mert szeretnénk lehetőséget teremteni a fogorvosok, fogászati szakemberek és fogorvostan-hallgatók számára, hogy naprakész információkhoz jussanak a fogászat jövőjéről és az iparág legújabb trendjeiről. Az adások során minden olyan fontosabb innovációt, technológiai újítást érinteni szeretnénk, melyek alakítják a fogászatok jelenét és jövőjét" - mondta Aranyi Rita, a MindentMent Fogászati rendelőhálózat igazgatója.

A podcast első adása már elérhető a népszerűbb podcast megosztó platformokon Fogászati Trendelő néven, valamint a MindentMent Fogászat YouTube csatornáján:

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!



Címkék: podcast, fogászat