Új fejezet indul a Viasat World és a Digi történetében

Új fejezet indul a Viasat World és a Digi történetében
Az élbolyban szereplő nemzetközi médiavállalat, a Viasat World a mai napon bejelentette, hogy meghosszabbította szerződését a teljes dokumentum- és szórakoztató portfóliója sugárzására a Digi csoport hálózatain digitális kábelen, műholdas és Digi Online platformokon Magyarországon és Romániában, illetve Magyarországon IPTV-n is.

A két piacon így mintegy 5,8 millió előfizető továbbra is élvezheti a Viasat Nature, Viasat History és Viasat Explore ismeretterjesztő csatornákat, valamint a drámasorozatokat játszó Epic Drama csatornát és Romániában a TV1000 filmadót. A Digi már hosszú ideje partnere a Viasat Worldnek, és 2018 elején Magyarországon az elsők között indította el az Epic Drama-t. Romániában a Viasat Explore volt az első Viasat-csatorna, amelyet a Digi TV felvett a kínálatába még 2004-ben.

Benjamin Groocock, a Viasat World kereskedelmi és működtetési alelnöke az új szerződés kapcsán elmondta: „Csatornáink hűséges közönségre tettek szert a Digi TV hálózatán keresztül Magyarországon és Romániában, így ez a megújítás az egyik leghosszabb ideje fennálló partnerünkkel igen fontos számunkra a közép- és kelet-európai régióban. Mindkét országban jelentős számú előfizetőre támaszkodva ez a megállapodás lehetővé teszi kapcsolatunk megszilárdítását, ezzel párhuzamosan pedig sok néző számára tudunk prémium minőségű, túlnyomórészt exkluzív tartalmakat szolgáltatni. Meggyőződésünk, hogy a széles spektrumú, igényes műsorokat kereső nézők újra és újra csatornáinkat választják.”

„A DIGI-nél az ügyfeleink számára nyújtott szolgáltatás egyfelől technológiai beruházást jelent, másrészt ugyanilyen mértékben tartalomszolgáltatást is, annak érdekében, hogy a széleskörű, változatos ügyféligényeknek mindenkor meg tudjunk felelni - legyen az hírműsor, sport, szórakoztatás, filmkínálat, dokumentumfilmek, vagy épp zene. Az, hogy valóban törődünk az ügyfeleink igényeinek kiszolgálásával, tükröződik a DIGI által elfoglalt piaci pozíciónkban is: hisz Romániában a kábeltelevíziós szolgáltatások piacán első, Magyarországon pedig az előfizetéses televíziós piacon a második helyen szerepel cégünk. Örömünkre szolgál, hogy bejelenthetjük a Viasattal kötött műsorsugárzási megállapodás meghosszabbítását mind a román, mind a magyar piacon! Mindezt annak fényében tesszük, hogy az általunk biztosított technológia segítségével az ügyfelek otthonaikban továbbra is nézhessék kedvenc műsoraikat” – mondta Serghei Bulgac, a DIGI Communications N. V. vezérigazgatója.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!Címkék: Viasat, Digi