Új emojik jönnek!

Új emojik jönnek!
A Google jó néhány bejelentést tett a napokban az új emojikkal kapcsolatban, beleértve az Unicode 15.0 hangulatjelek hozzáadását az alap Androidhoz, az emojik animált változatát, a Noto Emoji betűtípus színes változatát, valamint a színváltó hangulatjelek támogatását a Chrome-ban. Ezek az új hangulatjelek hamarosan megjelennek Android okostelefonokon, táblagépeken és okosórákon.

A Google Developers Blogon közzétett bejegyzésben a vállalat bejelentette, hogy Unicode 15.0 hangulatjeleket ad hozzá a Google emoji-könyvtárához, és bemutatta a Google ezen hangulatjelekhez való tervezését - írja a Marketingmorzsák. A Unicode 15.0 huszonegy új hangulatjelet hoz. Bal és jobb kéz, remegő arc, gyömbér, szamár, jávorszarvas, liba, medúza, borsóhüvely és új szívszínek a legnépszerűbbek az új listáról.

A Google szerint az új emojikat a következő hetekben hozzáadják az alap rendszerhez. A cég decembertől frissítésekkel kínálja majd az új hangulatjeleket Android-eszközökre. A Google Pixel készülékek lehetnek az elsők a sorban, amelyek megkapják az új hangulatjeleket. Amellett, hogy a Unicode 15.0 új, animált emojikat is kínál majd.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!



Címkék: emoji, google, Android