Új designnal és iOS applikációval folytatja a filmszakmában és médiában dolgozók platformja

Új designnal és iOS applikációval folytatja a filmszakmában és médiában dolgozók platformja
A korábbi tőkebevonásnak és a tizenhét főre duzzadt kreatív csapatnak köszönhetően új köntösben már nemcsak weben, de iOS applikáció formájában is elérhető a filmszakmában és médiában dolgozók, valamint a potenciális megrendelőiket összekötő platform, a Crew Call.

Megújult külsővel és iOS applikációval rukkolt elő a Crew Call, amelynek segítségével gyorsan és egyszerűen megtalálhatják a megbízók a számukra legideálisabb filmszakmában, médiában dolgozó szakembert.

A platform teljesen új designt kapott és emellett már az AppStore-ban is elérhető az applikáció változata. „Az elmúlt közel egy évet nemcsak a már meglévő funkciók tökéletesítésével, redesingnal töltöttük, hanem a Crew Call applikációjának fejlesztésével. Mindezek mellett tovább csiszoltuk a már meglévő funkciókat, így mind a stábszervezők, mind a crew tagok – akár a pályakezdők is – könnyen, gyorsan hozhatják létre szakmai profiljukat. A crew tagok saját naptárukban vezethetik a ráérésüket, így minden stábszervező láthatja, hogy mikor, mennyi szabad kapacitással rendelkeznek. A stábszervezők a többszempontú keresőrendszerünknek köszönhetően akár egy adott időszakra, akár egy többéves szakmai tapasztalatra való szűréssel pillanatok alatt megtalálhatják a regisztrált felhasználók között azt a munkaerőt, akire éppen szükség van" – mondta a Crew Call soft launch eseményén a Crew Call alapítója, Palotás Gábor András.

Az eseményt kerekasztal-beszélgetés nyitotta meg, amelyben a filmszakma/televíziózás jelene és jövője került terítékre. A beszélgetésben – az alapító mellett – részt vett Balika Gergő a Mid Atlantic Films képviseletében, Erdős Ákos a Paprika Studios vezérigazgatója és Ruzsinszki Ádám General Manager of Productions az Origo Studio képviseletében. „Ahogy a beszélgetés, úgy a Crew Call célja is az, hogy kapcsolatot tudjon létesíteni a szakma képviselői között. Szeretnénk, ha a crewcall.hu valódi segítséget tudna nyújtani nemcsak a munkaerő-elosztásban, de a későbbiek folyamán az adminisztrációs és ügyviteli feladatok digitális térbe történő átültetésével. Gőzerővel dolgozunk mindezen és az applikáció Android verzióján is" – tette hozzá Palotás Gábor András. Az applikáció elérhető a https://apps.apple.com/hu/app/crew-call-production-platform/id6446055631?l=hu linken.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!