Őt venné el Istenes Bence Csobot Adél helyett

Őt venné el Istenes Bence Csobot Adél helyett
A műsorvezető öngólt lőtt a játékkal, amelyet ő talált ki, hiszen a pikáns kérdésekre neki is válaszolnia kellett. Beszélgetőpartnerei pedig őt sem kímélték.

Az elmúlt hetekben Istenes Bence az IstenEst műsorában sok rajongó szerint nem tudta hozni a kezdeti lendületet, azaz, a nézők szerint a szereplők túl komolyra vették a figurát - írja a Ripost. legutóbbi adásokban viszont már újra jó a hangulat, és a fiúk ismét a férfias energiákat hozzák. Meghívott vendégeivel, Járai Mátéval, Fluor Tomival és Varga Ádámmal beszélgették ki magukat a saját korlátaikról, az elköteleződésről. Bence elárulta azt is, kire cserélné le szívesen Csobot Adélt. A fiúk azt fejtegették előbb, ki jönne össze komolyabban azzal lánnyal, akit hazavisznek egy buli után... kiderült, Bencének Adél előtt sem volt sok egyéjszakás kalandja. Bence nem értett egyet a többiekkel, akiknek nincs gondjuk a könnyűvérű nőkkel sem. Úgy tűnik, ő ennél romantikusabb alkat...

„Nekem kategóriáim vannak a szerelemben. Én korábban is máshogy gondolkoztam a női nemről, nem szeretem, ha valaki könnyen adja magát, azzal én nem tudok hosszabban tervezni…Valahogy elvész az izgalom. Első estén látsz mindent…” – fejtette ki bővebben Bence a témát, majd következtek a kérdések, és Bencéhez érve vált izgalmassá az a játék, mely a Kiss, Marry, Kill névre hallgat. Arra kellett válaszolnia, vajon kire cserélné le Csobot Adélt, kit csókolna meg és kit ölne meg?

Nehéz ez, de akkor itt vannak a válaszaim: Kovács Patríciát venném el, csókolnám Dobos Evelint, és szegény Trokán Nóri maradt a végére… – válaszolt Bence, aki hozzátette, hogy természetesen sem Adélt nem cseréli le, sem Nórit nem tervezi eltenni láb alól.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!