Őszintén vallott Kulcsár Edina férje

Őszintén vallott Kulcsár Edina férje
Kulcsár Edina és Csuti egy ideje nehéz időszakot él át, a házasságuk válságba jutott, amit ő maguk vallottak be a nagyközönségnek.

Jó ideje keményen küzd a házassága megmentéséért Kulcsár Edina és férje, Csuti. A pár kapcsolata 2016 óta tart, két gyermekük született, Medox és Nina - írja a ripost.hu.

Ahogy a szép pillanataikat is mindig megosztották a nagyközönséggel, úgy azt sem titkolták, hogy hónapokkal ezelőtt válságba jutott a házasságuk. Nem adják fel, mindent megtesznek azért, hogy együtt folytathassák tovább az életüket, de ez bizony kemény munka.

Erről maga Csuti vallott az Instagram-oldalán.

„Nem is tudom hol kezdjem… Edina oldalán már sok mindent olvashattatok, nagyjából azt is tudjátok, hogy nem vagyunk jól, de ez az oldalunkról is tökéletesen látszik. A bennem vívódó harcokról, érzésekről nem szeretnék és nem is tudok beszélni. Szeretném mindenben támogatni a feleségem, védeni és segíteni őt amiben csak lehet, hogy túl legyen ezen a nehéz időszakon, próbálunk többet befelé jelen lenni, de úgy éreztem tartozom nektek annyival, hogy valamit én is mondok az éppen aktuális helyzetről! Rengeteget tanulok belőle, felismerek és a személyiségem is pozitív irányba változik, bár soha nem akartam ennyire kemény iskolába járni. Nem tudom, mennyi van még hátra a suliból, mindenesetre igyekszem jelesre vizsgázni, nem akarok megbukni, mert szeretem a tanárom” – írta az Instagramon megosztott bejegyzésében a kétgyermekes édesapa.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!



Címkék: Kulcsár Edina