Összeállt a PREXA nemzetközi zsűrije, közeleg a díjátadó

Összeállt a PREXA nemzetközi zsűrije, közeleg a díjátadó
Neves szaktekintélyekből áll a PREXA (PR Excellence Awards) 2024 nemzetközi zsűrije: többek között német, horvát, bolgár és kuvaiti székhelyű kommunikációs szakértők értékelik az angol nyelven beadott pályamunkákat. Ezen pályázatok esetében az idei évben sincs shortlist, az összes beadott anyagot a nemzetközi zsűri bírálja majd el.

A nyertes nemzetközi pályázatokkal az APEX-díjért is nagyobb eséllyel indulhatnak a résztvevők: a bronz minősítés 10, az ezüst 20, az arany pedig 32 pontot ér, 4-szeres súlyozással.

A nemzetközi zsűri tagjai:

• Saad AlRubaian (Chart.PR, MCIPR), a PRCA Közel-Kelet és Észak-Afrika ügyvezető partnere

• Iva Grigorova, a Publicis Groupe Bulgária üzleti PR-ért felelős vezetője

• Hanning Kempe, a FleishmanHillard Németország ügyvezető igazgatója

• Danijel Koletić, a PRCA délkelet-európai vezetője, az Apriori World alapítója

• Matt Kucharski, az APR elnöke

• Omawumi Ogbe, a GLG Communications ügyvezető partnere

A shortlistre jutott nevezők hétfőn prezentálhatták pályamunkáikat a hazai főzsűrinek.

„A shortlistre jutott pályázatok sokszínű áttekintést adtak a magyar PR-szakma elmúlt egy éves teljesítményéről, a legkülönbözőbb iparágak és szakterületek képviselői mutatták be legjobbnak tartott kommunikációs programjaikat. A zsűri szigorú, de igazságos volt, igazán magasra helyezte a lécet, egyben hagyományt is teremtünk azzal, hogy minden pályázónak és pályamunkára visszajelzünk. Külön öröm volt látni, milyen sokan, pályázók és érdeklődők hallgatták végig figyelemmel egymás rövid, de velős előadásait,” – mondta el a prezentációk kapcsán Szántó Balázs, a magyar zsűri elnöke, a Noguchi ügyvezető partnere.

Az élő zsűrizés helyszínét a MOL, a díjátadóét pedig a Telekom biztosítja.

Az MPRSZ június 26-án hirdeti ki a pályázat eredményét és adja át a díjakat, úgy a nemzetközi, mint a hazai kategóriák nyerteseinek.

 

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!