Összeállt Sárközi Ákos középdöntős csapata!

Összeállt Sárközi Ákos középdöntős csapata!
A kék csapat séfe is összeállította azt a 6 fős mezőnyét, akikkel nekivág A Konyhafőnök VIP középdöntős szakaszának.

Az első feladatban is – ahogy az előző adás egyik párbajában – a garantált középdöntő volt a jutalom. Ehhez 6 "séf-széfen" kellett átrágnia a magát a hírességeknek, amik különböző páncélosokat rejtettek. Homár, kürtcsiga, tarisznyarák, folyami rák, osztriga, de "páncélos" tonhalkonzerv is előkerült a trezorokból. A széfes séf-feladatot a legjobban Németh Kristóf oldotta meg, így ő került fel a galériára, Gyenesei Leila mellé.

A második megmérettetés során Rácz Jenő ikonikus ételeit kellett a versenyzőknek előállítaniuk, amit borítékok formájában húztak ki Fördős Zé kezéből. Szorcsik Viki petrezselymes fregolát készíthetett rizottóval, Tornóczky Anita spenótfőzeléket tojással, Szandi kacsamájat Baumkuchen-tortával és kacsaszív tartelettes-tel, Görög Zita füstölt makrélát burgonyasalátával és tobiko-val, Csonka Bandi pedig rombuszhalat fehérbabpürével és szójabab salsával. A közel sem könnyű feladat végén, az utolsó elődöntős napon, a zsűri döntése alapján Szorcsik Vikinek kellett elhagynia a konyhát. Kemény küzdelem és rengeteg drámai pillanat után lezárult A Konyhafőnök VIP elődöntő szakasza. 12 híresség maradt versenyben, akik három-három fős csapatokban gyűjtenek pontokat a középdöntőben.

A tét továbbra is az egyre közelebb kerülő A Konyhafőnök VIP trófea és az ezzel járó 10 millió forint. Zé felrobbantotta a mikróban Szandi egyik alapanyagát.

Vicces: Pingpongozni lehetett Tornóczky Anita levelestésztájával.

Sárközi Ákos őt tartja az egyik legnagyobb esélyesnek?

Németh Kristóf nem lopta be magát Görög Zita és Szorcsik Viki szívébe.

Számára ért véget a Konyhafőnök VIP egy hajszálra a középdöntőtől.

„Uramisten, mi vár rám?!” – Ákos séf két csapatra osztotta középdöntős versenyzőit.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!



Címkék: konyhafőnök