Összeállt Rácz Jenő középdöntős csapata

Összeállt Rácz Jenő középdöntős csapata
Véget az első elődöntő hét A Konyhafőnök VIP-ben. Rácz Jenő kiválasztotta hat, piros kötényes versenyzőjét, akikkel nekivág a középdöntőnek!

Az utolsó elődöntős napon újra egyéniben főztek a hírességek. Az első feladat alapanyaga a piros csapatnak – stílszerűen – vörös fogoly volt, aminek a húsát és egy tetszőleges belsőségét is fel kellett dolgozniuk. Többeknek teljesen ismeretlen alapanyag volt a különleges madár. Fördős Zé plusz hozzávalóként erdei finomságokat szedett a séfekkel, úgy, mint málnát, ribizlit, szedret, kökényt, fekete bodzát, csipkebogyót és vadszőlőt.

Az első főzést követően egy újabb versenyző csatlakozhatott Tóth Verához a galérián: Rába Timi lett Rácz Jenő második középdöntős versenyzője! A pirosak utolsó elődöntős feladata Sárközi Ákos ikonikus ételeiről szóltak, melyeket borítékok rejtettek. A versenyzőknek azt a fogást kellett elkészíteniük, amelyiket kihúzták. Fördős Zé vizsgafeladatnak titulálta az utolsó elődöntős megmérettetést, amely jól példázta a feladat nehézségét. A versenyzők szerint ez egy valódi ugrás volt az ismeretlenbe.

Az első elődöntő hét utolsó napján, a zsűri döntése alapján az Irigy Hónaljmirigy zenekar oszlopos tagja, Uszkó Laci búcsúzott el. Számára véget ért a verseny A Konyhafőnök VIP címért és az ezzel járó 10 millió forintért. Rácz Jenő ezzel összeállította hat fős középdöntős mezőnyét, a következő héten Sárközi Ákoson a sor, jön a kék csapat elődöntős hete! Zé Nagy Sanyinak: „Ennek az elemnek az a neve, hogy bekaphatod!”

„Égjen a zsír!” – Rácz Jenő ugráltatta Schobert Norbit.

Rácz Jenő kiakadt Fördős Zére a túlzó kedvessége miatt.

Nagy Sanyi nem mehetett le a piactérre Rába Timi miatt.

Ő esett ki a Konyhafőnök VIP középdöntőjének kapujában.

Nem volt felhőtlen az öröm, amikor kiderült, kik fognak együtt főzni a középdöntőben.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!



Címkék: konyhafőnök