Óriási balhék a Nyerő Páros villájában! - videó

Óriási balhék a Nyerő Páros villájában! - videó
Enikő és Pamela vitája sírásig fajult, a bizalmi szavazás is konfliktust szült, Béci és Szabi között robbant a bomba.

Sírásig fajult Pamela és Enikő vitája: Annyit sem ér, mint egy szemeteszsák üresen Enikő félrehívta Pamelát, hogy tisztázzák nézeteltérésüket, beszélgetésük azonban csak fokozta a kettejük közti feszültséget. Végül abban maradtak, hogy békén hagyják egymást, Pamela mégis sírva vonult félre a rossz hangulatú beszélgetés után.

Bence: „A mi életünkben nincs olyan szó, hogy félelem” – Szabi: „Akkor most lesz” Szabi szerint sokkal korrektebb lett volna, ha Pamela és Bence felvállalják, hogy félelemből adták nekik a hátráltatást, az egykori focista szerint azonban erről szó sincs, sőt Enikőék lennének az utolsók, akiktől tartanak.

Kicsinyesség, taktika, megalázó és vicces pillanatok – így zajlott a nem létező sportágak pusztazámori bajnoksága Egytusa, arcművészet, iszás és kalapácstevés. A fiúknak ezekben a sportágakban kellett legyőzniük egymást, a párbaj tétje pedig óriási volt: az első és második helyezett a liciten feltett összeghez képest plusz 200 ezer, valamint 100 ezer forintot kapott, mindenki más a liciten felrakott összegen kívül elveszített további 200 ezer forintot.

Patrik átáll a másik szövetségbe? Az énekest Bence és Zsolti is biztosította arról, hogy veszélyzóna esetén támogatják őt és Bettit a szavazatukkal, Patrik azonban csak úgy fogadja el a felajánlásukat, ha szívből és nem érdekből teszik ezt a gesztust.

Óriási balhé a villában: Béci és Szabi között robbant a bomba A pároknak azt kellett rangsorolni, hogy kiben bíznak meg a legjobban és kiben a legkevésbé. Az esti program hangos szóváltásba torkollott, miután Szabiék Béciéket tették az utolsó helyre.

„Nem akarok egy levegőt sem szívni Szabival” – 5 perce még üvöltöttek, majd egy szobába kerültek Béciék és Enikőék A bizalmi rangsor alapján újraosztásra kerültek a szobák. Mivel Béciék és Szabiék végeztek az utolsó két helyen, ezért ők a kétágyas szobába kerültek, ami igencsak rosszul érintette őket az esti balhé után.

Előzetes: Megyeri Csillával torkaszakadtából üvölt a párja A Nyerő Páros következő részében a párok romantikus randin vesznek részt, azonban lesz olyan, akit a közös játék kihoz a sodrából.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!