Óriási baki volt a TV2 élő műsorában

Óriási baki volt a TV2 élő műsorában
Kamarás Iván nem húzta fel a sliccét, ezért kilógott neki a Dancing with te Stars tánca közben. A kamera mindent vett, és le is ment élő adásban.

A Dancing with the Stars 2. évadának élődöntőjében öt páros lépett parkettre, és mindannyian kettő produkcióval próbálták lenyűgözni a zsűrit és a nézőket - írja a promotions.hu. Az öttagúra bővült zsűri pontozása alapján Nagy Réka és Hegyes Bertalan, valamint Tóth Andi és Andrei Mangra kerültek a veszélyzónába, azonban a nézők szavazatai megváltoztatták ezt az állást, Nagy Rékáék mellé Árpa Attila és Stana Alexandra került a kiesés szélére. Végül Hegyes Bertalan és partnere távozott a döntő kapujában.

„Nagyon szerettem ezt az egészet. Én nem vagyok szomorú, nem gondoltam volna, hogy az első táncunk után a top5-be juthatok. Persze, szerettem volna a döntőt, de ez van” - mondta a kiesés után Réka.

Az elődöntőben egy kellemetlen baki is történt, ugyanis Kamarás Iván elfelejtette felhúzni a sliccét, így aztán a produkciójuk alatt mindenki láthatta, hogyan lóg ki a rózsaszín inge a nadrágjából.

Mindez persze nem vont le semmit a produkció értékéből; Kamarás Ivánék magabiztosan jutottak tovább a fináléba.

 

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!