Ördög Nóra Jordániából rendelt pizzát a gyermekeinek

Ördög Nóra Jordániából rendelt pizzát a gyermekeinek
Október 10-én startol a várva várt Ázsia Expressz 3. évada. Izgalmakból és nevetésből idén sem lesz hiány, a versenyzők pedig minden eddiginél embert próbálóbb feladatokkal küzdöttek meg.

Az Ázsia Expressz műsorvezetője rutinos Ázsia járónak számít, hiszen harmadszor vette nyakába a kontinenst, hogy elkísérje a sztárpárokat. Mégis rendhagyó volt számára az idei évad, hiszen családja most először nem kísérte el őt a teljes útra - írja a borsonline.hu.

Nekem mindig a családi élet és a munka összehangolása a legnagyobb tanulási folyamat és ez idén sem volt másképp. A korábbi évadokban az jelentette a nehézséget, hogy hogyan lehet végigcsinálni egy öt-hathetes forgatást úgy, hogy végig ott van a családom és alkalmazkodniuk kell a különböző helyzetekhez. Idén azonban éppen az volt a nehezítés, hogy nem voltak ott végig velem. Meglátogattak ugyan kétszer is, de volt a forgatás közepén egy két és félhetes szünet, amit nélkülük töltöttem. Soha nem voltam még ennyi időt távol nélkülük – kezdte a Borsnak Ördög Nóra, aki a távolból is próbálta kézben tartani férje és gyermekei életét, de rájött, hogy nélküle is gördülékenyen veszik az akadályokat.

Megesett, hogy Jordániából én rendeltem pizzát estére a gyerekeknek és Palkónak, szóval nem teljesen szakadtam el az otthoni feladatoktól.

Egyébként kicsit jó volt hátralépni és látni, hogy akkor is minden jól működik otthon, ha én nem mindenen tartom rajta a kezem. És azt is láttam, hogy nekik is jó volt megélni, hogy anya, nincs, de ők akkor is megoldják a mindennapokat. Mici és Venci is nagyon büszkék voltak magukra, hogy egy picit önállósodtak – tette hozzá a műsorvezető.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!