Ők lesznek a Virtuózok zsűritagjai

Ők lesznek a Virtuózok zsűritagjai
A produkciót Magyarországon a Duna Televízió sugározza november 19. és december 17. között.

Nemzetközi összefogás eredményeként a zsűriben a résztvevő országok zenei szaktekintélyei ülnek. Miklósa Erika Kossuth-, Liszt Ferenc- és Prima Primissima Díjas koloratúrszoprán énekes, Alicja Wegorzewska lengyel operaénekes, Peter Valentovic szlovák karmester, Gabriela Bohácová cseh művészeti igazgató, valamint Petar Culic horvát gitárművész a nemzetközi elődöntők során és Hauser horvát csellóművész a döntőben. Az egyszemélyes „szuperzsűri” Plácido Domingo operaénekes-karmester.

A műsorvezető Ida Nowakowska lengyel színész és Thomas Gottschalk médiaszemélyiség lesz.

A nemzetközi sorozat 2021-ben a visegrádi négyek országai és Horvátország tehetségeit kutatja. A százezer eurós összdíjazású versenyen országonként egy győztest hirdetnek, emellett közönségdíjak és különdíjak is lesznek. A Virtuózok V4+ első évadát az egyes partnerországok közszolgálati televízióin keresztül több mint 6,8 millió néző követte és világszerte több mint 66 millió emberhez jutott el.

A műsort november 19. és december 17. között öt ország hét televíziós csatornáján sugározzák, 70 milliós tévés és online elérésre lehet számítani.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!



Címkék: Virtuózok