Ők a Nyerő Páros első kiesői!

Ők a Nyerő Páros első kiesői!
Madár Veronika és párja, Lotfi Begi és felesége, valamint Zdroba Patrik és barátnője kerültek veszélyzónába az első szimpátiaszavazáson.

"Nem csinálsz egész nap semmit, csak tartod a markod” – Lotfi Begi felesége kifakadt Hódi Pameláéknak Réka sokszor megkapta DJ férjétől, hogy semmi értelme annak, amit csinál. A háromgyermekes édesanya őszintén meg tudott nyílni múltbeli sérelmeiről Pamelának és Bencének, akikkel úgy érzi, sikerült megtalálnia a közös hangot hasonló gondolkodásuk miatt.

"Totál másfele megyünk” – csak percek után esett le a lányoknak, hogy ellenkező irányba navigálják a párjukat A sztárpároknak egy kincskereső expedíción kellett bizonyítaniuk. A pasik teljesen vakon vezették az autót, és kizárólag párjaik utasításaira hagyatkozhattak, akik periszkópon keresztül navigálták őket. Míg Madár Veráék afrikai szafaritúrázóként mentek végig a pályán, Törőcsik Daniék rutinosan gurultak be a célba. Muri Enikő viszont kisebb pánikrohamot kapott az autóban, miután sokadik próbálkozásra is egy bokorban végezte „tengeralattjárójuk”.

Szavazat nélkül hagyta el a Nyerő Páros villát az egyik páros Madár Veronika és párja, Lotfi Begi és felesége, valamint Zdroba Patrik és barátnője kerültek veszélyzónába az első szimpátiaszavazáson. A többi párosnak közülük kellett kiválasztani egyet, akiket játékban szeretnének tartani. Míg Lotfi Begiék három szavazatot is kaptak, Madár Veráék nulla szavazattal voltak kénytelenek elhagyni a villát, hisz számukra véget ért a verseny.

Zdroba Patrik a szívére vette, hogy Hódi Pameláék és Megyeri Csilláék sem rájuk szavaztak Patrik és Betti örültek, hogy játékban maradhattak, ugyanakkor bántotta őket, hogy azok, akikkel jóban vannak a villában, nem mellettük voksoltak.

Előzetes: Új lakók költöznek a Nyerő Páros villába A Nyerő Páros következő részében váratlan fordulat borzolja a kedélyeket: a sztárpárok egy levélből értesülnek róla, hogy hamarosan többen lesznek. További részletek pénteken 21 órától az RTL Klubon.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!