Ők a 2021-es év Nyerő Párosa!

Ők a 2021-es év Nyerő Párosa!
A hideg vízben és jeges szélben zajló drámai küzdelemben Molnár Guszti és párja, Vivi engedték el egymás kezét leghamarabb, így Kamarás Norbi és Odett, valamint Pataki Zita és Ati jutott a Nyerő Páros fináléjába. A már kiesett párok 4:2 arányban Norbira és Odettre szavaztak, így ők lettek a 2021-es év Nyerő Párosa!

„Nem kapok levegőt!” - Zokogva küzdöttek a dermesztő víz alatt a sztárpárok A szerelem ereje elnevezésű döntő játékban remegve kapaszkodtak egymásba a párosok, miközben ellen kellett állniuk a „természet” viszontagságainak. Mindent megtettek a győzelemért, hiszen a fináléba kerülés volt a tét.

Molnár Gusztiék: „A szerelmünk végtelen” A színész eddig sem kételkedett házasságuk erejében, de most úgy érzi, sokkal jobban szereti Vivit, mint egy hónappal ezelőtt.

Junior: „Többet adott ez a műsor egy dobogós helyezésnél” Kinga még mindig csalódott a kiesésük miatt, férje viszont teljesen másképpen vélekedik erről.

Norbi: „Odett sosem hiszi el, hogy igazán szeretem” Az Éjjel-Nappal Budapest sztárjainak rengeteget segített a Nyerő Páros, így Norbi nagyon bízik benne, hogy a játék Odett önbizalomhiányára is pozitív hatással volt.

Zita: „Nagyon őszintén játszottam” Az időjós úgy érzi, végig tiszta szívvel menetelt előre a Nyerő Párosban és a szimpátiaszavazásokon sem sértett meg senkit. Éppen ezért félelem sem volt benne a mindent eldöntő voksolás előtt.

Csuti: „Napokon keresztül marcangoltam magam” Kulcsár Edina férje hosszú ideig töprengett a kiesésük után, ám ennek ellenére semmit sem csinálna másképp. Sőt, a szövetség felbontását sem bánta meg.

Balázs „különdíjjal jutalmazta” Fecót és Rebekát A műsorvezető felidézte a fiú tortás játékát, ami mindig is mosolyt fog csalni az arcára. Habár a sztárpár nem emelhette a magasba a Nyerő Páros trófeáját, egy másik díját már biztosan bezsebeltek.

Somfai Péteréket arculcsapásként érte Gusztiék szavazata Kriszti mindig úgy érezte, hogy a színész és szerelme közel állnak hozzá. Éppen ezért okozott számára hatalmas csalódást a házaspár döntése.

Hoppá! Hajmásy Péter szívesen lecserélte volna Anikót? A 2021-es Nyerő Páros első kiesői visszatértek a fináléba, ahol felelevenítették a villában töltött napok élményeit. A Reggeli házigazdája azt is elárulta, milyen érzések kavarogtak benne szerelme oldalán.

Odett és Zita párnacsatával küzdöttek egymás ellen Míg a párok női tagjai egymással versenyeztek, addig Balázs letesztelte a fiúk memóriáját.

Ők lettek 2021 Nyerő Párosa! Az elképesztő teljesítmények és párkapcsolati küzdelmek után végül kiderült, melyik sztárpár emelheti magasba a trófeát.

EXTRA: Odett gyerekkori álmának megvalósítására költi a nyereményt? Az Éjjel-Nappal Budapest sztárjai felidézték a Nyerő Páros legszebb emlékeit, és azt is elárulták, mihez szeretnének kezdeni a játékban összegyűjtött pénzzel.

EXTRA: „Mi mindig ilyen kislányt szerettünk volna” - Zita Odettről A Nyerő Páros nemcsak elképesztő élményeket, hanem maradandó barátságokat is adott a sztárpárnak.

EXTRA: „Zita olyan lett nekünk, mint egy második anyuka” – Vivi A Nyerő Páros bronzérmesei egy cseppet sem csalódottak, hiszen csodálatos emlékekkel gazdagodtak a 4 hét alatt. Sőt, igaz barátokra is leltek a villában.

EXTRA: Kabát végre visszaszívatja Balázst? A játékmesternek nem titkolt vágya, hogy egyszer ő is borsot törjön a Nyerő Páros műsorvezetőjének orra alá. Eljöhet ez a pillanat is?

BEST OF KABÁT: Éld át újra a játékmester legviccesebb pillanatait Fekvőrendőr? Szobor? Öreg néni? Hegedűművész? Kabát a Nyerő Páros idei évadában is rengeteg szerepben csalt mosolyt a játékosok, a műsorvezető és a nézők arcára, amit valószínűleg nagyon sokáig fogunk még emlegetni. https://rtl.hu/rtlklub/nyeroparos/best-of-kabat-eld-at-ujra-a-jatekmester-legviccesebb-pillanatait A Nyerő Páros epizódjai visszanézhetők az RTL Most-on. Az adást követően azonnal indítható az RTL Most+-on a Nyerő Páros Kibeszélő Kabát Petivel és a győztes párral.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!



Címkék: Nyerő Páros