myMangoo - amikor a te szerkeszted a TV-T

myMangoo - amikor a te szerkeszted a TV-T
A napokban útjára indított vadonatúj online televíziós platform, a közvetlen médium fogalmát megteremtve próbál bekerülni a média világába. Nem lesz könnyű.

A myMangoo azért jött létre, hogy a nézők igényes, szerkesztett és őket érdeklő tartalmakat találjanak, a műsorkészítők közvetlenül érjék el nézőiket, a hirdetők pedig holtszórás nélkül reklámozzák terméküket, szolgáltatásukat. A tartalmak főként filmek és szerkesztett műsorok, amelyek kínálata folyamatosan bővül. Az a néző, aki első alkalommal még nem talál számára érdekes tartalmat, a kívánságlistában jelezheti igényét a műsorkészítők felé.

Az oldalon már most számos tartalom közül válogathatnak a felhasználók, a következő témákban: autó, ezotéria, főzés, utazás, természetfilm, ismeretterjesztő és oktatás. A myMangoo honlapja Smart TV-re, táblagépre és Windows-os okostelefonra optimalizált, Androidon és iOS-en pedig 3 hónap múlva lesz elérhető.

Mindenképp érdekes kísérlet arra, hogy az eddig nem talált fizetős videó megoldást, sikerül-e megvalósítani, ugyanis a myMangoo credit alapon működik.


A myMangoo célja, hogy a legkülönbözőbb tematikájú műsorok – legyen az filmművészeti alkotás vagy tematikus műsor – rendszerezett formában, a tévécsatornákhoz hasonlóan műsorrendben jelenjenek meg, és bármikor visszanézhetőek legyenek az archívumból. Ide bárki ingyenesen feltöltheti műsorát, azzal a feltétellel, hogy ugyanabban az időben az máshol ne legyen megtekinthető.

A felnőtt tartalmak kivételével nincs semmilyen korlátozás téma, műfaj, stílus vagy akár hosszúság tekintetében. Az oldalon megjelenő hirdetések merőben eltérnek a hagyományos értelemben vett reklámoktól, inkább egy úgynevezett nézőtámogató rendszerről beszélhetünk. A hirdetők által felkínált kisfilmek megnézéséért ingyenes kreditet kap a néző, amit a myMangoo felületén használhat fel kedvenc műsorai ingyenes megnézésére.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!