Írd be a Google keresőjébe kedvenc karaktered nevét a Jóbarátokból, és nézd meg, mi történik!

Írd be a Google keresőjébe kedvenc karaktered nevét a Jóbarátokból, és nézd meg, mi történik!
A jobb oldalt feldobott Wikipédia-szócikknél rejtettek el egy kis kedvességet a Jóbarátok-rajongóknak.

Ha a Google keresőjébe beírja a "friends Joey", "friends Phoebe", "friends Chandler", "friends Ross", "friends Rachel" szavakat, akkor a Jóbarátok sorozat adott karakterére legjellemzőbb tárgy is megjelenik a szokásos jobboldali Wikipédia-szócikk sarkában - szúrta ki a hvg.hu. Joeynál például értelemszerűen egy szelet pizza szerepel a karakter nevénél, Rossnál pedig a hírhedt fehér kanapé, amit nem tudtak felcipelni a lépcsőházban. Mindez persze nem olyan nagy kunszt, de érdemes az ikonokra rá is kattintani, mert a Google egy-egy kis animációval kedveskedik (kivéve Rachelnél, ahol fotók jönnek elő a képre klikkelve).

A Jóbarátok-láz nem akar alábbhagyni, miután az HBO-n ismét elérhetők az epizódok, a napokban pedig bejelentették, hogy május 27-én érkezik az HBO Maxra a várva-várt Jóbarátok-reunion, amelyben olyan exkluzív mellékszereplők is feltűnnek majd, mint David Beckham, Cindy Crawford, Justin Bieber Lady Gaga, valamint a Monica egykori szerelmét, Richardot alakító Tom Selleck is.

Bár harminc évvel később sokan azt hozzák fel: milyen rosszul öregedtek a sorozat egyes poénjai, arról kevesebb szó esik, hogy nagyon is bevállalósan kezdődött el annak idején az egész.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!



Címkék: Jóbarátok, sorozat, HBO