Így indult az X-Faktor jubileumi évada! - legjobb jelenetek

Így indult az X-Faktor jubileumi évada! - legjobb jelenetek
Csobot Adél, Gáspár Laci, Puskás Peti és ByeAlex a mentorszékben ültek, hogy 10. alkalommal is megtalálják az ország legtehetségesebb előadóját, akiben ott van az a bizonyos X!

Az első válogató adásban felbukkant egy tehetséges hasbeszélő, Puskás Peti ismét táncra perdült, Gáspár Lacit megsértették, Csobot Adél szerelmes lett, ByeAlex pedig dollárjeleket látott maga előtt. Így indult az X-Faktor jubileumi évada! Hosszú volt a csend... Üres színpad, tokba zárt hangszerek, kikapcsolt mikrofonok. A tehetségek azonban nem lettek kevesebben.

ByeAlex megérezte: Hatalmas őrülettel robbant be az X-Faktor! Tom Tom Boogie évek óta a szórakoztatóiparban dolgozik és hatalmas örömmel töltötte el, hogy Ő lehetett a 10. évad első fellépője! Hallgasd meg te is az egyedülálló, csak az X-Faktor számára készült produkcióját!

ByeAlex: "Mind a hárman ugyan olyan rosszul énekeltek” A Blondies formáció nem másért érkezett az X-Faktor válogatójára, minthogy megtörje a férfi győztesek sorát, és bemutassák az igazi girl powert!

"Egy négyéves jobbat ír ennél” – megérkeztek a „Kossuth-díjas” előadók! Ezek a produkciók után nagy volt az egyetértés a mentorok között: Csak úgy repkedtek a “nem”-ek a stúdióban...

Puskát Peti egész életében ezt a produkciót várta! - Leila a hasbeszélő tehetség Egyszerű volt a recept a mentorok lenyűgözésére, amire Leila azonnal ráérzett. A lány előadása még Lacit és Petit is arra sarkallta, hogy megvillogtassák hasbeszélő tehetségüket!

Mindenki ledöbbent: "A szüleim nem tudják, hogy itt vagyok!” A mentorok egybehangzó igennel díjazták a vajdasági lány merészségét és elképesztő produkcióját. Az elismerés és továbbjutás után Aleksza Annabella azonnal felhívta apukáját, hogy elújságolja neki meglepetését.

Csobot Adél: "2021-ben ilyen arcokat kell keresni!” Ebben a négy legkülönfélébb produkciókban egy közös van: mind a négyen továbbjutottak a Táborba!

Csobot Adél szerelmes lett, ByeAlex dollárjeleket látott Marci produkciójától Míg Adél érzelmileg közelített a 19 éves fiú megható előadásához, Alex inkább a sikert látja lelki szemei előtt.

ByeAlex Adélnak: "Szerinted te egy nagyképű arc vagy?” Alex telefonjával rögzítette újdonsült mentortársának válaszát a megdöbbentő kérdésre...

Csobot Adél felrohant a színpadra: "Én vagyok a legnagyobb rajongód!” “17 évesen ilyen dalt írsz, mi lesz később?” - A mentorok elismerése annyira zavarba hozta Vivient, hogy alig tudta visszatartani könnyeit.

“Ez erősebb volt egy mikfonodobásnál is!” - durván leoltották Gáspár Lacit Puskás Peti röhögésben tört ki, amikor a testépítő beszólt mentortársának, miután Laci leállította a produkciót. De az igazi megtorlás csak ezután következett...

Hoppá! Csobot Adél rajongók lepték el az X-Faktor színpadát! Többen is csak azért érkeztek a válogatóra, hogy tehetségük bemutatása mellett rajongásukat is kifejezzék.

Csobot Adél saját magát látja az X-Faktor 14 éves versenyzőjében A fiatal lány a születésnapján érkezett az X-Faktorba és patinás előadásával teljesen lenyűgözte a a mentorokat.

ByeAlex: "Ragaszkodom hozzá, hogy az élő show-ig menjen ez a banda!” Első megérzésre nem bízott a “szedett-vedett” zenekarban, de a produkció után kénytelen volt módosítani a véleményén.

Puskás Peti és Miller Dávid is táncra perdült Jackson papával! Zsákai Csaba, alias Jackson papa szerint Michael Jackson lába olyan, mint egy gépfegyver, a hangja meg briliáns! Ezeket a jelzőket az X-Faktor mentorai rá már nem mondhatták el a magabiztos előadóról, mert Miller Dávid még az értékelés előtt letáncoltatta a színpadról Csabát.

Csobot Adél: "Egyetlen hangot sem sikerült eltalálnod” „...viszont minden hangod eltalált minket!” - Az X-Faktor új mentorát hamar bedobták a mélyvízbe, ahol mentortársai sem hagyták magára....

Szívszorító történet: könnyekben tört ki az egész stúdió A 21 éves srác Debrecenből érkezett, hogy saját dalával elmesélje nem mindennapi történetét. Megindító előadását hatalmas tapsvihar fogadta.

"Úgy nézel ki, mint egy három hónapos terhes!” - kegyetlenül megsértették Gáspár Lacit Miután Vörös László potencianővelőről írt saját dala nem nyerte el a mentor tetszését, úgy döntött, meg se hallgatja a többiek véleményét, inkább egyből támadásba lendül. Olyan vádakkal illette Gáspár Lacit, amit természetesen ő sem hagyhatott szó nélkül...

Laura produkciója Gáspár Lacit is felcsábította a színpadra Nemcsak a latin lány előadása vette le a mentorokat lábukról. Luca Dalma, Szajkó Attila, Mitykó Krisztián és egész osztályával érkező angol tanár is továbbjutott a Táborba.

Hoppá! Csobot Adél bensőséges hangüzenetet küldött telefonon! ByeAlex nagyra nyílt szemekkel, csodálkozva hallgatta végig, mentortársa üzenetét.

Ferenczi Kamilla produkciója után állva tapsolt az egész stúdió! Lady Gaga slágerével nemcsak a mentorokat, de az egész stúdiót lenyűgözte a versenyző. Puskás Peti szerint a 20 éves lány előadása volt az eddigi legjobb az X-Faktor jubileumi évadában. ByeAlex pedig úgy gondolja, Kamilla azért született, hogy egész életében a zenével foglalkozzon.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!



Címkék: x-faktor