Éves toplista: RTL Klub Vs. TV2

Éves toplista: RTL Klub Vs. TV2
Az idei év eddigi tíz legnézettebb tartalma az RTL Klubon volt látható mind a 18-49 éves, mind pedig a teljes lakosság körében.

Az elmúlt héten a fő célcsoportban, főműsoridőben az RTL Klub idei eddigi legjobb eredményével – 15,1 SHR% – vitte a hetet. Szintén piacvezető volt ugyanebben a célcsoportban és idősávban az RTL Magyarország nyolc csatornából álló portfóliója is (25,4 SHR% vs 23,2 SHR%).

A hét legnézettebb tartalma ezúttal is A mi kis falunk premier epizódja volt: a fő célcsoport 27,8%-a volt kíváncsi, míg a teljes lakosságból 835 ezer néző nézte Baki és Szifon vizsgázását és János atya maratoni miséjét. A szombat esti rész egyúttal felkerült az éves toplista 10. helyére is, így az említett összesítés első tíz helyén kizárólag az RTL Magyarország produkciói képviseltetik magukat.

A Konyhafőnök minden hétköznap lefőzte versenytársait, és heti átlagban a Fókusz is diadalmaskodott.

Vasárnap este a Cobra 11 évadnyitó epizódja – amelynek érdekessége, hogy Budapesten játszódott – 10,6%-os közönségarányával probléma nélkül nyerte saját sávját.

Ami pedig a hírműsorok versenyét illeti: a havi átlagot tekintve immár ötödik hónapja az RTL Híradó a legnézettebb a fő kereskedelmi célcsoport nézői körében.

Szerző: RTL KLub

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!



Címkék: RTL Klub, tv2