Év végéig olcsóbban nézhetők a Direct One csatornái

Év végéig olcsóbban nézhetők a Direct One csatornái
A Direct One visszautasíthatatlan csomagajánlatokat kínál az év vége közeledtével új előfizetőinek. Most éri meg igazán hozzájuk pártolni, hiszen az akció keretében az új ügyfelek két hónapon át, egészen év végéig a kisebbik csomag árán a nagyobbik csomag programkínálatát kapják, így a karácsonyi filmeket is alacsonyabb havidíj mellett élvezhetik majd. Az újdonságok azonban itt nem érnek véget, hiszen új nevet kapnak a Direct One tévészolgáltató csomagjai: a műholdas Medium HD TV csomag Smart néven, a szintén műholdas Plus HD TV csomag Plus néven, a digitális Medium Now TV csomag pedig Smart Now néven fut október 26-tól.

A Direct One az év végi meghitt időszakhoz közeledve ismét meglepetésekkel kedveskedik a filmek, sorozatok, tévéműsorok rajongóinak. Jönnek az otthon töltött bekuckózós esték, az ünnepi készülődés – ehhez nyújt remek kikapcsolódást a szolgáltató. Érdemes áttekinteni az új ajánlatokat, hiszen október 26-tól újdonságok várják a most csatlakozó előfizetőket. Változik az elérhető programcsomagok elnevezése és a csomagban lévő csatornák száma is: a Medium HD TV csomag Smart néven akár 90, a Plus HD TV Plus néven pedig akár 119 csatorna elérését teszi lehetővé.

A Direct One az előfizetői igényeket szem előtt tartva szolgáltatásait is folyamatosan fejleszti, miközben a széles csatornakínálat, a prémium mozicsatornák és az online TV szolgáltatás változatlanul elérhetőek maradnak. Utóbbival a kedvenc műsorok, filmek bármikor megtekinthetők, újra nézhetők és visszajátszhatók, a folyamatosan bővülő videótárban pedig egyre több extra videós tartalom kap helyet.

Kisebb csomag árán nagyobb programkínálat

Lassan eljönnek a napok, amikor átfagyva érkezünk meg a jó meleg lakásba, és nincs más vágyunk, mint lehuppanni a kanapéra egy forró teával a kézben, igazi kikapcsolódást keresve kedvenc tévécsatornánkon. Most érdemes csatlakozni a Direct One ügyfeleinek táborához, hiszen a szolgáltató prémiumtartalomként a Smart csomagra előfizetők számára 1 hónapon át, míg a Plus csomag új előfizetői számára 2 hónapon át ingyen teszi elérhetővé az HBO Pack és a Filmbox Pack csatornáit - ez mintegy 10 mozicsatornát jelent, melyek egy része a Direct Now applikációban is visszanézhető. Sőt, az előfizetők az HBO Go és a FilmBox Live online tartalmaihoz is hozzáférést kapnak erre az időszakra. Ez az ajánlat egészen biztosan sokak tetszését elnyeri, hiszen a Direct One a közelmúltban végzett felmérése alapján a legtöbben filmeket és sorozatokat szeretnek nézni, ha tévénézésre kerül sor.

Az ajándék időszak letelte után a prémium mozicsatornákhoz való hozzáférés automatikusan megszűnik, lemondás nem szükséges, további kötelezettséggel nem jár. Akik szeretnék továbbra is élvezni az izgalmas filmkínálatot, előfizethetnek ezekre a csomagokra.

Az új ajánlatokat a legkedvezőbb módon ePackkel együtt lehet igénybe venni: a Plus ePack csomag ára két hónapon át mindössze havi 2990 forint, ezt követően pedig 3890 forintra emelkedik a havidíj. Az ePack a Direct One elektronikus és egyben környezetbarát számlacsomagja, amely megkönnyíti a számlák kezelését és befizetését. Az ePack keretében az előfizetők elektronikusan kapják számlájukat, melyet kényelmesen, biztonságosan és könnyedén, pár másodperc alatt fizethetnek be akár a szolgáltató ügyfélportálján keresztül – természetesen kedvezménnyel.

Az új előfizetőknek, éppen úgy, mint minden Direct One előfizető számára ingyenesen elérhető a Direct Now alkalmazás. Ezen keresztül már akár 92 csatorna nézhető mobiltelefonon, tableten, laptopon vagy okostévén. A szolgáltatás lehetővé teszi, hogy az előfizetők egyszerre akár 5 különböző műsort 5 különböző eszközön kövessenek. Így nem lesznek viták a családban, hogy ki mikor mit szeretne nézni - az applikáció segítségével senki sem marad le egyetlen kedvenc műsoráról sem, hiszen számos csatorna műsora újraindítható és visszajátszható. Az interaktív műsorújságban pedig akár emlékeztetőket is beállíthatunk megnézendő tartalmainkhoz.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!



Címkék: Direct One