Érzelmi hullámvasút az X-Faktor második válogatóján

Érzelmi hullámvasút az X-Faktor második válogatóján
Sírtak és nevettek a mentorok a 10. jubileumi X-Faktor második válogatója.

Puskás Peti nem mindennapi performansszal lepte meg mentortársait. Csobot Adél és Gáspár Laci azon vitáztak kiket jutassanak tovább. ByeAlexet pedig egy rajongója nyűgözte le. Ágoston Sára teljesen beindította Puskás Peti fantáziáját “Ha ezután nem kapom meg a Kossuth-díjat, akkor soha!” - bukott ki a Frodót alakító Puskás Petiből. Ágostán Sára a különleges, tünde nyelven előadott dalával nemcsak a közönséget nyűgözte le.

Hoppá! Durva villantásokból sem volt hiány az X-Faktor Válogatóján! Többen is ledobták a textilt a színpadon. A lenge öltözetű performanszoknak pedig az lett a következménye, hogy végül Puskás Peti és Miller Dávid is a színpadon kötött ki!

Misztikus művész lépett az X-Faktor színpadára! Bár Mr. Mimicry teljes nevét homály fedi, annyit elárult, hogy legtöbb dalszövege antik időmértékes verselésben készül. A mentorok nem is tehettek mást a döntésük meghozatalakor...

Röhögőgörcs: Puskás Peti önálló szerepjátékával tombolt a stúdióban Peti előadása még Mr. Mimicry produkciójánál is jobban szórakoztatta a mentorokat.

"Te nem vagy százas!” - Catherine Dederick felrobbantotta az X-Faktor színpadát! A Survivorban is feltűnt rapper lány formabontó előadása meglepte a mentorokat, de a produkció értékelésekor nem volt kérdés számukra, hogy mi legyen Catherine sorsa.

Egyik legnagyobb rajongója nyűgözte le ByeAlexet! A 21 éves fiú ismerős volt a mentornak, később az is kiderült, hogy honnan... Megdöbbentő produkciója után a továbbjuttató ‘Igen’ mellett Alex egy komoly ígéretet is tett neki az egész ország előtt.

Puskás Petinek közös múltja van az egyik versenyzővel? Szűcs Péter Pál elmondása szerint a főváros összes színházában szerepelt már. Most az X-Faktor színpadán szeretne “érvényt szerezni” a benne található energiáknak. De vajon mi lehet a közös pont Petivel?

“Ki nem néztem volna belőle!” - akik teljesen meglepték a mentorokat Az első benyomás nagyon fontos az X-Faktor színpadán is, de előfordul, hogy az események abszolút váratlan fordulatot vesznek...

“Zenei környezetszennyezés: Mintha baltával mentél volna a rántotthúsnak!” Heves szóváltás követte Lea produkcióját miután kiderült róla, hogy nemcsak hamisan énekel, de a kritikát sem hajnaldó elfogadni.

Hatalmas trollkodás: Rambo négy igennel jutott be a Táborba! Az értékelés után a fiatal srác könnyes szemmel, térdre borulva köszönte meg a mentorok bizalmát.

ByeAlex: “Én nem vagyok tehén!” “Van tét, mert ha sz*r vagy, akkor könnyen leéghetsz” - állapította meg a mentor, miután az izgalomtól többen is remegő kézzel és hanggal léptek az X-Faktor színpadára.

Hátat fordítva énekelt: Rossz volt, mégsem tudták leinteni a mentorok Csurán Roxána megdöbbentő kérdéssel fordult a mentorokhoz, amit Gáspár Laci próbált megmagyarázni. A különös performanszt így kénytelenek voltak végighallgatni.

Csobot Adél: „Egy istenadta tehetség vagy!” A 16 éves lány egyenesen Erdélyből érkezett, hogy lehengerlő előadásával elvarázsolja a közönséget. A produkciójával könnyeket csalt a mentorok szemébe!

Megdöbbentő: Csobot Adél először és utoljára csinált ilyet! “Szokták mondani, hogy nincs rossz hang, csak más dalba való. Te az összeset elénekelted, amelyik nem ebbe a dalba való!” - fogalmazta meg kritikáját Puskás Peti. Majd Adél váratlan pálfordulása mindent megváltoztatott...

Így robbant ki a vita Csobot Adél és Gáspár Laci között! A versenyzők sorsáról nem mindig könnyű dönteni. Ez a feszültség volt az összeugrás katalizátora, amit különbözően éltek meg mentorok.

Ez lett a végső állomás: Gáspár Laci feladta! "Innentől kezdve nem harcolok senkiért” - a mentor többször próbálta meggyőzni társait, hogy hallgassanak rá, de nem járt mindig sikerrel. Mága Gábor hazaküldése nagy csalódás volt számára.

Csobot Adél teljesen összetört: „Mindjárt sírok” Minden eszközzel igyekezett meggyőzni mentortársát, de Gáspár Laci kíméletlen döntésére még ő sem számított. Ekkor Adél kifakadt: “Ez most nem volt szép, ez undorító volt!”

Kiszabadult az elnyomásból és felrobbantotta az X-Faktor színpadát Mohácsi Anettet volt férje nem hagyta énekelni, de most eljött, hogy bebizonyítsa, mennyit ér, és hogy helye van az X-Faktorban. A mentorok egyöntetű igennel díjazták a 31 éves egyedülálló anyuka ámulatba ejtő produkcióját.

“Én szeretlek”- Csobot Adél és Gáspár Laci kibékültek! Mohácsi Anett a produkciója akkora érzelembomba volt, hogy az előadás után Csobot Adél és Gáspár Laci lelke is megenyhült.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!



Címkék: x-faktor