Élő adásban, egyszerre gyűjt adományt a Sláger FM és a Sláger TV

Élő adásban, egyszerre gyűjt adományt a Sláger FM és a Sláger TV
December 13-án az Ökumenikus Segélyszervezettel karöltve Luca-napi Adománygyűjtést szervez a két csatorna azonos időben, élő adásban.

Egymásnak adják majd a kilincset hazánk előadói és a 95.8 Sláger FM, valamint a Sláger TV műsorvezetői a december 13-ai adománygyűjtő nap keretében. A gigaméretű adománygyűjtő nap műsorvezetői Pordán Petra, Kiss Orsolya 'Kisó' és Somogyi Zoltán lesznek, akik nemcsak az éter hullámhosszán buzdítják adakozásra a hallgatókat, de élő adásban a Sláger TV-n is igyekeznek majd segíteni az Ökumenikus Segélyszervezet munkáját.

A stúdióban élő zenével teszi majd meghittebbé a hangulatot Wolf Kati, Caramel, a New Level Empire frontembere, Zola, Mohamed Fatima, Király Linda és Király Viktor, valamint Kovács Áron. Mindezek mellett az 'ÉdesKettes' műsorvezetői, Liptai Claudia és Pataki Ádám, valamint a szervezet munkatársai is vendégek lesznek a többórás adománygyűjtő nap során.

„Az adománygyűjtő nappal idén is szeretnénk hozzájárulni ahhoz, hogy karácsonykor minél több család ünnepelhessen fűtött szobában, terített asztal mellett, ajándékokkal. December 13-án egy rendkívüli adásra számíthatnak a Sláger FM hallgatói és a Sláger TV nézői, ahol az adománygyűjtés mellett az ünnepekre való hangolódás, készülődés lesz a központi téma. Persze a legfontosabb, hogy aki teheti – a lehetőségeihez mérten – segítsen a rászorulóknak. Minden, 1353-as számra indított hívás vagy SMS 250 forint adományt jelent. Bízunk benne, hogy a hallgatók és nézők népes tábora követi majd élőben a Sláger FM-en és a Sláger TV-n zajló adománygyűjtést, ahol Somogyi Zoltán, Pordán Petra és Kiss Orsi 'Kisó' számos sztárvendéggel, élőzenével, mézeskalács- és adventi koszorúdíszítéssel, valamint Luca-napi jóslatokkal várja majd az adakozni vágyókat december 13-án, reggel 6 és 10 óra között" – adta hírül a Sláger FM és a Sláger TV.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!