Életüket féltve menekültek az emberek Király Viktor koncértjéről

Életüket féltve menekültek az emberek Király Viktor koncértjéről
Az énekes a VII. Tiszabezdédi Tarsolylemez Fesztiválon lépett fel, de óriási szélvihar támadt. Félbeszakadt a koncert.

Király Viktor a VII. Tiszabezdédi Tarsolylemez Fesztiválon lépett fel a hétvégén, a koncertet azonban félbe kellett szakítani, ugyanis óriási vihar csapott le a településre. Az énekes a 24 óáig elérhető Instagram-sztorijában is beszámolt a történtekről - szúrta ki a Bors.

"Gyerekek, mi volt tegnap Tiszabezdéden?! Úristen, micsoda vihar volt, de gondolom az egész országban. Nagyon sajnálom, hogy nem tudtuk befejezni a koncertet. Az utolsó két dalt nem tudtam befejezni, mert olyan vihar csapott le, hogy már életveszélynek tekintettük. Mindenkinek menekülnie kellett valamilyen formában. Borzasztó ijesztő volt, nagy rendezvénysátrakat felkapott a szél, át is ment a kocsimon, hagyott is nyomot" - mesélte az énekes, aki azt is hozzátette: örül, hogy senkinek nem esett nagyobb baja, és reméli, hogy bepótolják majd a koncertet.

A viharról a település Facebook-oldalán is beszámoltak. A posztban több fotót is megosztottak, a polgármester pedig arról számolt be: nagy az anyagi kár, de szerencsére személyi sérülés nem történt.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!