Átverés volt Berki Krisztiánék élő szülése?

Átverés volt Berki Krisztiánék élő szülése?
Sokak szerint Berki Krisztiánék mindenkit átvertek az élő közvetítéssel, és egy előre felvett videón mutatták meg a szülést. Ezen kívül mindenkit az a kérdés foglalkoztat, hogy a házaspár vajon hány milliót kaszált a baba mozival.

Tegnap virradóra megszületett Berki Krisztián és Mazsi közös gyermeke, a kis Emma, akinek világra jövetelét élőben is nézhette, aki befizetett 1490 forintot. Az értékesítés pedig összességében jól sikerült, hiszen az ingyenes vajúdás után is egész sokan maradtak, hogy a szülés pillanatait is lássák - írja a promotions.hu.

Amellett, hogy sokan osztoznak a házaspár örömében, mindenki arra kíváncsi, hogy vajon mennyi pénzt kerestek Berkiék a szüléssel.

Ha hihetünk a meg nem erősített, körülbelüli adatoknak, akkor 1500-an fizettek a baba moziért, ami azt jelenti, hogy 2 millió 235 ezer forintot hozott újszülött gyermekük a családi kasszába. Bár ez az összeg jóval magasabb is lehet, a TV2 számításai szerint csaknem 50 millió landolt Berki zsebében.

Egyesek viszont úgy érzik, átverték őket, ugyanis a kommentelők közül többen is figyelmesek lettek olyan gyanús apróságokra az élő közvetítés alatt, ami azt bizonyíthatja, hogy Berkiék egy előre felvett videón adták el a szülést.

Kb. 1500-an fizettek az élőért, szóval kb 2 000 000 Ft-ot adtak nekik az emberek egy olyan közvetítés miatt, ami tegnap lett felvéve (fény az ablakon át a végén, és a CTG-készüléken nov. 3. dátum...)” - írta az egyik kommentelő, akinek azóta eltűnt a hozzászólása.

Viszont nem ő volt az egyetlen, akinek gyanús volt az egész közvetítés:

„Ráadásul mikor kiemelték a babát, akkor mondta a szülészorvos, hogy 5 óra 3 perc”

Ez az időpont azért sem stimmelne, mert az élő közvetítés idővonala szerint Emmának éjfél után pár perccel kellett megszületnie.

Volt, aki még azt is kiszúrta, hogy bár a szülés elvileg késő este zajlott, mégis jól láthatóan napfény szűrődik be a szülőszoba ablakain.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!