Április 7-én indul az új zenés sorozat, a Grease: Rise of the pink ladies a Skyshowtime-on

Április 7-én indul az új zenés sorozat, a Grease: Rise of the pink ladies a Skyshowtime-on
A tízrészes évad Marisa Davila és Cheyenne Isabel főszereplésével április 7-től kizárólag a SkyShowtime-on lesz elérhető, rögtön két résszel.

A SkyShowtime megerősítette a Grease: Rise of the Pink Ladies premierdátumát. A Paramount Television Studios által készített új zenés sorozat április 7., péntektől lesz elérhető a SkyShowtime kínálatában. A 10 részből álló évad új epizódjai péntekenként jelennek majd meg.

A zenés sorozat négy évvel az eredeti Grease előtt játszódik: 1954-ben, a rock'n roll térhódítása előtt, amikor még nem a T-Birds volt a legmenőbb csapat az iskolában, négy különc mer a normákra fittyet hányva szórakozni – az ebből fakadó morális pánik pedig örökre megváltoztatja a Rydell középiskola életét.

Főszereplők: Marisa Davila (Jane), Cheyenne Isabel Wells (Olivia), Ari Notartomaso (Cynthia), Tricia Fukuhara (Nancy), Shanel Bailey (Hazel), Madison Thompson (Susan), Johnathan Nieves (Richie), Jason Schmidt (Buddy), Maxwell Whittington-Cooper (Wally) és Jackie Hoffman (McGee igazgatóhelyettes asszony).

Az író és gyártásvezető Annabel Oakes (Atypical, Transparent), aki egyben a showrunner és rendező szerepét is betölti. Marty Bowen és Wyck Godfrey a Temple Hill gyártásvezetői, Adam Fishbach szintén gyártásvezető, Alethea Jones (Made For Love, Dollface, Evil) pedig a pilot és további két rész rendezője és gyártásvezetője. Erik Feig és Samie Kim Falvey a PICTURESTART gyártásvezetői, a producer pedig Grace Gilroy. A koreográfiát Jamal Sims rendezte, a zenét a GRAMMY-díjra jelölt vezető zenei producer, Justin Trante szerezte.

A SkyShowtime szolgáltatása az előfizetők számára közvetlenül elérhető a SkyShowtime alkalmazáson keresztül Apple iOS, tvOS és Android-eszközökön, Android TV-n, Google Chromecaston, LG és Samsung tévéken, valamint a www.skyshowtime.com honlapon keresztül. A havi SkyShowtime-előfizetés ára 1999 Ft – amely most korlátozott ideig fél áron, 999 Ft-ért érhető el!

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!