Álláskeresőknek indul új műsor a TV2-n

Álláskeresőknek indul új műsor a TV2-n
Március 5-én vasárnap 12:45-kor lesz látható a ″Sikeres leszek! - Az álláskeresők műsora″ első része a TV2-n. Az új magazinban érdekes foglalkozásokat, karrierutakat ismerhetünk meg, miközben elismert HR tanácsadók látják el hasznos tanácsokkal a nézőket. A műsort Kasuba L. Szilárd vezeti, aki 9 év után tér vissza ilyen szerepkörben a TV2 képernyőjére. Az első évad nyolc részből áll, vasárnaponként kerülnek képernyőre az új epizódok.

A TV2 vadonatúj, álláskeresőknek szóló műsorában elismert HR-esek, tanácsadók, cégvezetők, fejvadászok, önéletrajzírók segítik az álláskeresők gyakran rögös útját. A "Sikeres leszek!" adásaiból érdekes foglalkozásokat és karrier utakat is megismerhetünk közelebbről - mindezt annak érdekében, hogy a nézők közelebb kerüljenek álmaik megvalósításához. Emellett nem csak az álláskeresők, hanem a pályakezdők vagy karrierváltók nehézségeit, kétségeit is végig követhetjük az adások során.

A műsorvezető a sokak által már jól ismert Kasuba L. Szilárd, aki 22 évvel ezelőtt, az akkori egyik legkedveltebb műsort, a Kapcsoltam adásait vezette a TV2-n. Később más csatornákon dolgozott, de a TV2 nézői is rendszeresen találkozhattak vele, például ő és lánya, Virág nyerték meg az Ördög Nóra által vezetett Vigyázat, gyerekkel vagyok! című show egyik fődíját.

Kasuba L. Szilárd elmondta, milyen érzésekkel tér vissza 9 év után a csatorna képernyőjére, mint műsorvezető - hiszen ekkor állt utoljára kamera elé ilyen minőségében.

"Őszintén szólva meglepetésként ért, amikor a műsor producere megkeresett, hogy csatlakozzak a produkcióhoz - persze jó értelemben. Gyors választ kellett adnom, de nem volt nehéz a döntés, hogy elvállaljam-e, mert úgy gondolom, a 'Sikeres leszek!' nagyon hasznos információkat közvetít és szórakoztatva segít eligazodni a munkaerőpiacon" - mondta Szilárd.

„Ez most egy nagyon intenzív időszak, tudtam hogy nagyon besűrűsödnek majd a napok. A forgatások mellett ugyanis áprilistól várnak a párjaim, mert élesedik az esküvőszezon, amit nagyon szeretek, és már várom is, hogy újra találkozzam a szerelmesekkel a nagy napjukon"- fogalmazott Kasuba L. Szilárd.

A "Sikeres leszek!" első évada nyolc részből áll, ebben mások mellett a kiskereskedelem, a logisztika, a közösségi közlekedés és az informatika területéről ismerhetnek meg érdekes pozíciókat a nézők, valamint számos HR szakértő segíti majd jelentkezéssel, vagy akár hétköznapi munkaügyekkel kapcsolatban az érdeklődőket.

A "Sikeres leszek! - Az álláskeresők műsora" első része március 5-én vasárnap 12:45-kor lesz látható a TV2-n. Az új epizódok mindig vasárnaponként kerülnek képernyőre, az ismétléseket szombatonként 10:50-től tűzi képernyőre a SuperTV2. A műsor producerei Babay János és Koczka Máté.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!



Címkék: tv2, álláskeresés