Álláskeresés TikTok videóval? Miért is ne?

Álláskeresés TikTok videóval? Miért is ne?
A TikTok fejébe vette, hogy amellett, hogy táncolni vagy vicces videókat lehet csinálni az oldalán, ami ha elég jól megy, akkor akár pénzt is lehet vele keresni, a munkakeresésben is segítené a fiatalokat.

Úgy tudni nem közvetlenül a TikTokba épített funkció lenne, hogy a legújabb táncos videót egyszerre lehet megosztani a követőkkel és banki asszisztensnek is lehet vele jelentkezni, de egy külön weboldalt szentelnének az állásajánlatoknak - írja az Engadget nyomán a Marketingmorzsák.

Már olyan részleteket is lehet tudni, hogy javarészt belépő szintű állásokat lehet majd itt találni, amikre videóval lehet jelentkezni, és általános, önéletrajzot helyettesítő videót is lehet készíteni a felhasználó személyes oldalára, hogy a fejvadászok is rátalálhassanak.

Egyrészt izgalmas lehetőség ez azoknak a fiataloknak, akik az idejük jelentős részét töltik a közösségi oldalon, hogy közvetlenebbül keressenek meg márkákat és cégeket, másrészt előtte azért nagyon alaposan át kell vizsgálniuk az elmúlt néhány év videótermését, vagy egy külön fiókot kell létrehozni, ahol a kifinomult, szofisztikált, munkahelyre való tartalmak kerülnek fel.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!



Címkék: TikTok, állás