Álarcos énekes: Megvan, kit rejtett a Kacsa álarca!

Álarcos énekes: Megvan, kit rejtett a Kacsa álarca!
Az Álarcos énekes hatodik adását követően összeállt a harmadik évad TOP6 mezőnye! A stúdióban ülő nézők és a nyomozók döntése alapján a Kacsa lepleződött le, a maszk mögött pedig Kiszel Tünde volt!

Leleplezve! Ő volt a Kacsa álarc alatt

Romantikus szerenáddal nyitotta meg a showműsort Fluor Tomi, akinek gondolás produkcióját jó barátján, Istenes Bencén kívül Szabó Zsófi sem hagyta szó nélkül! Fluor Tomi romantikus szerenáddal vallott szerelmet Szabó Zsófinak.

Visszatért az egykori nyomozó, Csobot Adél az Álarcos énekesbe! Párja, Istenes Bence a jelenlegi nyomozók unszolására felhívta, hogy leleplezhessék a Vízilovat! De nem csak a jubileumi X-Faktor új mentora tért vissza a világ legőrültebb és legrejtélyesebb showműsorának színpadára! Nagy Ervin, az első évad Robotja újra kiállt a színpadra és csókolt, ezúttal a Vízilovat! Csobot Adél a Víziló? Istenes Bence felhívta telefonon!

Két párbajt követően - Víziló vs Kacsa és Kaméleon vs Cápa - a stúdióban ülő nézők szavazatai és a nyomozók döntése alapján a Kacsa nagy pillanata jött el az adás végén. A nyomozók azonban teljesen vakon voltak! Bár a Kacsa első produkciójánál többen is kimondták Kiszel Tünde nevét, ennek ellenére a végső tippelésnél ketten még a titokzatos énekes nemét sem találták el. Szandi szerint Vadon Jani, Szabó Zsófi szerint Bangó Margit, Fluor Tomi szerint Kovács Patrícia, Nagy Ervin szerint pedig Rudolf Péter volt a maszk mögött. Az Álarcos énekes a középdöntővel folytatódik, a következő adásban fellép a TOP6: a Szarvas, a Kaméleon, a Cápa, a Víziló, a Gorilla, valamint a Lovag és Csacsi. Produkciók: A Víziló bemutatja: „Blinding Lights” (The Weeknd) | 6. adás

A Kacsa bemutatja: „Not Gonna Get Us” (t.A.T.u.)

A Kaméleon bemutatja: „When the Rain Begins to Fall” (Pia Zadora & Jermaine Jackson) | 6. adás.

A Cápa bemutatja: „Sehol se talállak” (Quimby)

Nyomozati anyagok: Rejtélyes nyomok: Víziló

Extra nyom: a Víziló lerántotta a leplet a nevéről? 

Rejtélyes nyomok: Kacsa

Extra nyom: Kiszel Tünde rejtőzködik a Kacsa álarc alatt?

Rejtélyes nyomok: Kaméleon

Extra nyom: a Kaméleonnak és Istenes Bencének van egy közös exe?

Rejtélyes nyomok: Cápa

Extra nyom: a Cápa egy híres író?

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!