Álarcos énekes: Lelepleződött a Zsiráf!

Álarcos énekes: Lelepleződött a Zsiráf!
Az Álarcos énekes harmadik showjában Fluor Tomi telitalálattal büszkélkedhetett, Szandi pedig ellőtte a Szuperkártyáját! A nyomozók és a stúdióban ülő nézők döntése alapján a Zsiráf lelepleződött le, az álarc pedig Halastyák Fannit, azaz Nemazalányt rejtette!

Leleplezve! Ő volt a Zsiráf álarc alatt | 3. adás

Felcsendült a Rakpart című Wellhello sláger is, ezúttal egy nyomozó által, jódli stílusban: ez volt Szandi büntetése, amiért bedobta a Szuperkártyát, de rosszul tippelte meg, hogy ki van a Kacsa-maszk mögött. Az új szabályok értelmében, mivel nem Oszvald Marikát rejtette az álarc, a Kacsa tovább versenyezhet! Szandi elnyerte büntetését: jódlizva adta elő a Wellhello slágerét

Új, extra nyomokkal bővültek a nyomozati anyagok! A titokzatos énekesek immáron egy plusz, extra nyomot árulnak el magukról, ami segíthet megfejteni, hogy ki van a maszk mögött. Ezúttal a Gorilla a Kacsával, a Lovag és Csacsi pedig, a Zsiráffal és a Cápával egy hármaspárbajon csaptak össze. Végül a stúdióban ülő nézők és a nyomozók döntése alapján a Zsiráf lepleződött le. Egyedül Fluor Tomi tippelt helyesen, Nagy Ervin és Szandi szerint Cynthia Dictator volt az álarc mögött, Szabó Zsófi pedig Nádai Anikóra gondolt. Az adást követően azonnal indítható az Álarcos énekes háttérműsora, az Álarc mögött az RTL Moston, ahol Lady Szomjas, influenszer, a leleplezettel beszélget:

Szandit nem tudták megállítani: bedobta a szuperkártyáját!

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!