Zsákbamacska: új szerepben Majka és Pápai Joci

Zsákbamacska: új szerepben Majka és Pápai Joci
Megújult formában tér vissza 2023-ban a Zsákbamacska című vetélkedő, a két házigazda, Majka és Pápai Joci a garancia a szórakozásra.

Nagy energiákkal folynak a TV2 legújabb műsorának előkészületei, az egykor hazánkban is népszerű Zsákbamacska hamarosan ismét a magyar nézőket szórakoztatja. Méghozzá új köntösben tér vissza az eredetileg amerikai formátum, amely jelenleg is nagy sikerrel fut Németországban, Görögországban, Franciaországban és Törökországban is.

„A Szerencsekerék sikere mutatja, hogy a régi kedvenceket érdemes 2022-23-ban is újragondolni, és nagyon örülünk, hogy sikerült egy ilyen legendás vetélkedő jogait megszerezni. Köztudott a TV2-ről, hogy a legjobb műsorvezetőkkel rendelkezik és nagyon örülök, hogy Majkát meg tudtam győzni erre a produkcióra és itt debütál majd társműsorvezetőként Pápai Joci. Azt gondolom ez a kettős a garancia az önfeledt szórakozásra" – mondta Fischer Gábor, a TV2 Csoport programigazgatója.

A Zsákbamacska eredeti címe az angol Let's make a deal, ami magyarul annyit jelent: kössünk üzletet. Így a játékszabályok is a szlogen jegyében zajlanak, azaz a műsorvezetők állandóan alkukat kötnek a játékosokkal, amit azok vagy elfogadnak, vagy cserébe az ismeretlen nyereményt választják. A játék a szerencsén, a gyors és jó döntéseken múlik. A hazai verzió – akár csak az amerikai - egyik különlegessége az lesz, hogy a játékosok jelmezben érkeznek, így kinézetük és performanszaik nem kevés derültséget okoznak majd a stúdióban.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!