Young G és felesége is versenybe száll a Nyerő Páros címért

Young G és felesége is versenybe száll a Nyerő Páros címért
A Nyerő Páros villájának lakói egy levélből értesültek arról, hogy újabb pár csatlakozik hozzájuk.

"Gyenge jellem” – Hódi Pameláék kikészültek Törőcsik Daniék hátráltatásától Dani és Bea az előző napi teljesítményük alapján választhattak, hogy egy előnyt vagy egy hátráltatást tartalmazó borítékot használnak fel. A páros a fehér borítékkal plusz százezer forintot kapott, a fekete borítékot pedig Pamelának és Bencének adták, akik így költözni kényszerültek.

Így fogadták Béci és Norina érkezését a sztárpárok a Nyerő Páros villában Mivel Détár Enikő és párja, Kiss Péter egészségügyi okok miatt kénytelenek voltak feladni a versenyt, ezért az ő helyükre érkezett Béci és Norina. Rácz Bélát a ValóVilág negyedik szériájából ismerte meg az ország. Az egykori VV Béciből azóta Young G néven sikeres előadóművész és kétszeres apuka lett. Párja, Norina influenszer, akivel együtt nevelik közös kislányukat. Négy és fél éve vannak együtt, idén januárban volt az esküvőjük. Saját bevallásuk szerint szeretik, ha minden szem rájuk szegeződik, és ők vannak a középpontban. A videóból kiderül, mit szól ehhez a többi pár.

"Kirakta a szűrömet egy három hónapos gyerekkel” – Norina már az első napon lejáratta Bécit Meglepő titkokra derült fény, amikor Sebestyén Balázs arról kérdezte a lányokat, hogy mikor és miért haragudott rájuk legjobban a párjuk. Míg Lotfi Begi szerint felesége egy időben egyszerre több vasat tartott a tűzben, Törőcsik Dani egyszer rátette a telefont Beára, Norina pedig csúnyán „leugatta” Béci fejét.

Horkolás, szájszag és izzadtság - kiderült, hogy mi taszítja a párjukban a Nyerő Páros férfi versenyzőit Kiderült, hogy mikor találják a pasik legkevésbé kívánatosnak a párjukat. A válaszok még a csajokat is meglepték.

Megyeri Csilla meglepődött, hogy a párja szokott pornót nézni Zsoltit az lepte meg, hogy Csilla nem feltételezte róla a felnőtt filmek fogyasztását. Az influenszer szerelme azt is elárulta, hogy mikor van ideje minderre, Zdroba Patrik pedig bevallotta, hogy a telefonja tele van róluk készült home videókkal.

„Lealkoholistázott a feleségem” – Béci többször letagadta Norina előtt, hogy ivott Mint kiderült, a pasik olykor füllentenek kedvesüknek. Zdroba Patrik és Tóth Szabi például a kuka kiürítése miatt szokott, Hódi Pamela párja az orrtúrást tagadja el általában, Béci pedig egy-egy fellépés után szokta azt kamuzni, hogy nem fogyasztott alkoholt, mert szerinte jár neki, hogy megigya a magáét.

"Nem szeretem, ha buta embernek állítasz be” – Törőcsik Dani szerint Beának kínszenvedés filmet nézni, mert nem szokta érteni Mit nem evett meg a párod gyerekként? Egy ártalmatlannak tűnő kérdés, Dani és Bea mégis összeszólalkoztak, mert a lány úgy érezte, hogy párja butának tünteti fel őt.

Kiderült, hány nővel volt együtt Lotfi Begi és Törőcsik Dani Csupán két pasi merte bevállalni, hogy a párja eltalálja, hány nővel bújtak ágyba. A helyes választ azonban Réka és Bea sem tudta.

"Volt egy kicsi felkérdezés szaga” – Béci és Norina rapid randikon mérték fel az erőviszonyokat Az új páros számára a rövid beszélgetések útmutatást jelentettek a villalakókkal kapcsolatban, hogy tudják, milyen szövetségek alakultak eddig, és ki milyen játékot játszik.

Extra videó - Béciék villámkérdései: "Fiút szeretnék” – Béci és Norina már az újabb közös gyereket tervezgetik? A Nyerő Páros villa vadonatúj lakói imádják a romantikát, és igyekeznek sokszor meglepetést okozni egymásnak. A velük készült rapid interjúban azt is elárulták, hogy amióta összeházasodtak és közös gyermekük is jelen van az életükben, kéthetente randiznak egymással. Még több érdekességet tudhatsz meg róluk a videóból!

A hétfői adás előzetese: Egymásnak feszül Béci és Réka A Nyerő Páros következő részében Lotfi Begi felesége konfliktusba keveredik az új lakókkal, Hódi Pamela férje pedig „undorító játékra” készül. További részletek hétfőn 21 órától az RTL Klubon.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!



Címkék: Nyerő Páros