Wolf Kati: „Könnyebb úgy porondon maradni, hogy mindig mutatsz magadból valamit”

Wolf Kati: „Könnyebb úgy porondon maradni, hogy mindig mutatsz magadból valamit”
A 47 éves énekesnő kár tíz évet is letagadhatna a korából. Egyáltalán nem bánja, hogy vannak ráncai, nem szégyelli és nem takargatja őket.

Wolf Kati büszke arra, hogy szeme körül egyre jobban látszik a vidámság és a boldogság, sőt kiderült, hogy tiniként kifejezetten vágyott rá, hogy minél előbb jelenjenek meg nevetőráncai, mert mindig is szépnek találta azokat - írja az nlc.hu.

„Egy negyvenhét éves nőnek nehéz feladata, hogy a változókort elkezdje megélni és azt valahogy normálisan, méltósággal, új dolgokat találva élje meg. Egy negyvenhét éves nő sose lesz olyan szép, mint egy huszonhét éves, ezt el kell fogadni és nem is kell arra törekedni, hogy ugyanúgy nézzünk ki. Nyilván egy hetvenéves is tud szép lenni és egy tizennyolc éves is tud nem szép lenni, hogy ha ő meg van zavarodva és nem találja a saját lelki békéjét. De a maga bájával és esetlenségével együtt a fiatalságnak van egy szépsége, egy frissessége. Persze én is arra törekszem, hogy jól legyek, egészségesen élek, rendszeresen járok edzeni, de a negyvenhét éves szépséget igyekszem megtalálni. A mai fiataloknak sokkal nehezebb dolguk van. Amikor mi tinédzserek voltunk, akkor megengedett volt a bénázás, hazamentél és el volt felejtve. Ma minden fel van kötve a netre, ezért nem tudnak lepihenni, nem tudják becsukni a tükröt, mert minden keep in touch, ott van minden hiba online és ez nagyon nehéz” – mondja Wolf Kati arra a kérdésre válaszolva, mi egy mai 47 éves nő életfeladata, hogyan éli meg a nőiességét. A teljes cikk itt folytatódik.

 

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!Címkék: Wolf Kati, énekes