WhisperTon lett a kedvenc hazai sztár!

WhisperTon lett a kedvenc hazai sztár!
Véget ért a 2023-as Nickelodeon Kids’ Choice Awards szavazása! A nagyszabású, zöld trutyiban úszó show során nem csupán a legnagyobb világsztárokat díjazzák, de az egyes országok kedvenceit is kiemelik. A magyar tinik pedig döntötték: idén az egyik legfelkapottabb véleményvezér, WhisperTon győzedelmeskedett, aki elmondása szerint nagyon is tud azonosulni a díjátadó fura és egyedi hangvételével.

A Nickelodeon Kids’ Choice Awards újfent számos kategóriában díjazta a legfiatalabb korosztály kedvenceit. Az önfeledtségéről, vicces momentumairól és elképesztő mutatványairól híres gálán idén Harry Styles, Taylor Swift, valamint a Wednesday és a High School Musical: A musical: A sorozat vihette haza a legtöbb léghajószobrot. Mellettük különdíjat kapott 30 éves komikusi pályafutásáért Adam Sandler, valamint életművéért tüntették ki Optimus fővezér, a Transformers-franchise főszereplő karakterét.

A nemzetközi sztárokon túl a „hazait” is elismerte a Nickelodeon. A fiatalok szavazatai alapján pedig egy hatalmas követőbázissal rendelkező magyar véleményvezér, WhisperTon került ki győztesen, akit nemrégiben a szakma egyik legértékesebb influencerei közé is soroltak.

„Ha valaki visszautazna az időben és megkérdezné a 14 éves Tont, vajon mindez lehetséges lesz-e, biztos nem hinne benne. Elmondhatatlanul hálás és büszke vagyok, hiszen ez a díj nem csak az enyém, hanem az egész közönségemé. Nélkülük ez nem lenne lehetséges, hiszen az ő támogatásuk által tartok ott, ahol. Ők az oka annak, hogy egy közel 1 milliós platformot nevezhetek az »otthonomnak«, biztosítva nekem egy felületet, ahol gátak nélkül önmagam lehetek. Továbbra is azon leszek, hogy megmutassam a nézőimnek, milyen szuper dolog olykor furának, másnak vagy különlegesnek lenni” – mondta el WhisperTon, aki elmondása szerint gyerekkora óta nagy rajongója a Nickelodeon KCA-nak.

WhisperTon köszönővideója a Nickelodeon Facebook-oldalán látható. A Kedvenc magyar sztár kategória shortlistjén helyet kapott még Forstner Csenge TikTok-sztár, Szoboszlai Dominik labdarúgó, valamint Marics Peti és Valkusz Milán együttese, a VALMAR is.

A fiatal korosztály legnépszerűbb gálája ezúttal is kitett magáért: a show felvonultatta a legnagyobb zenei, filmes, sport és közösségi médiasztárokat, akik közül sokan, többek közt Melissa McCarthy, Chris Pine, Michelle Rodriguez és Bebe Rexha is úszott az ikonikus slime-ban. A Nickelodeon Kids’ Choice Awards műsorának ismétlései március 9-én és március 11-én láthatók még a Nickelodeon hazai csatornáján.

Nickelodeon Kids’ Choice Awards ismétlések március 9-én 15:30-tól és március 11-én 10:30-tól.

 

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!