Visszavágott Majkának Galambos Lajos

Visszavágott Majkának Galambos Lajos
Majka nem finomkodik, gyakran odaszól a hírességeknek, ám akadnak olyanok, akik felveszik vele a kesztyűt. A Sztárban sztár leszek! stúdiójában most Galambos Lajos kapta az ívet, aki a Borson keresztül frappánsan vágott vissza.

Már megszokhatták a nézők, hogy vasárnaponként záporoznak a poénok a Sztárban sztár leszek! mesterei között, ám néha nem csak a helyszínen, de otthon is foghatják a fejüket a nézők, amikor egy-egy beszólás övön alulira sikerül. Így volt ez most hétvégén is, amikor Zoltán Erika formás idomai mellett, Galambos Lajos is terítékre került. Majka egy igen direkt poénnal célzott Lajcsi jelenleg is zajló perére - írja a borsonline.hu.

Lajcsit gázlopással vádolják, hosszú évek óta zajlik a tárgyalása és, bár ártatlannak vallja magát, ez az ügy, beárnyékolja a hírnevét, ami nyilván keményen megtépázta a sztárt. Ezért sem eshetett jól neki, amikor Majka egy poén erejéig rajta élcelődött Szakács Szilvi produkciója után.

A versenyző, Aradszky László: Isten véled, édes Piroskám című legendás dalát adta elő, ami tökéletesen sikerült, a lány maszkja pedig külön derültséget okozott az értékeléskor. Ekkor csattant fel Majka is.

Galambos Lajos ugyan nem követi a Sztárban sztár leszek! adásait, de a rapper beszólásáról ő is értesült és a Borsnak reagált is a hallottakra. Meglepően viccesre vette a figurát, de egy kis fűszer a zenész válaszából sem hiányzott!

– Mivel Majka felesége, Dundika táncosként sokáig volt állandó szereplője a Dáridónak, így közvetlen információi lehetnek rólam. Majka erről már többször tanúbizonyságot tett – fogalmazta meg válaszát röviden, ám annál nagyobb fricskával Galambos Lajos.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!