Visszatértek a kiesett sztárpárok!

Visszatértek a kiesett sztárpárok!
Óriási meglepetéssel indult az újabb kör a Nyerő Páros játékosai számára.

Visszatértek a korábban kiesett párok, és két napjuk van arra, hogy megküzdjenek a játékban maradásért. Aki közülük a legtöbb pénzt gyűjti, az továbbra is a villában maradhat és teljes értékű játékosként folytathatja a versengést. A pókerjátékban a fiúk egymást próbálták átejteni kellemetlen történetekkel. Hoppá! A sztárpárok Norbiék ellen szövetkeznek? Kárpáti Rebekáék távozása után Edina feltette Junioréknak a kérdést: „Mi lenne, ha összeállnánk hárman Gusztiékkal?” A zenész nem ellenkezett: „A triumvirátus elég erős tud lenni ahhoz, hogy kialakítsuk a TOP3-at!” – fejtette ki véleményét, majd meg is látogatták a színészt és feleségét.

Fecó nekiesett Gusztiéknak: „Meghasadtatok!” Bár Kárpáti Rebekáék tegnap este elhagyták a villát, ma ismét visszatértek a játékba. Fecó már alig várta, hogy megölelhesse Norbit, ám tüske is volt még benne a színész és párja szavazata miatt. Félre is hívták Gusztiékat, hogy tiszta vizet öntsenek a pohárba. „Egymás szemébe néztünk, és megbíztunk bennetek!” – fakadt ki Fecó.

KÍNOS: Kamarás Norbi lef*sta a saját bokáját Az Éjjel-Nappal Budapest sztárjai éppen interjút adtak, amikor megpillantottak egy gyanús foltot Norbi lábán...

DURVA: Csutira kihívták a rendőrséget? Kulcsár Edina férje nem akármilyen sztorit elevenített fel a múltjából. A bizarr történet hallatán Hajmásy Petinek fogalma sem volt, hogy higgyen-e a fülének.

Guszti „lyukat beszélt” Somfai Peti hasába A színész ódákat zengett állampolgárságáról, amit alig bírtak végighallgatni a többiek. Felesége azonban végtelenül büszke volt a színész beszélőképességére.

Pataki Zitáék öklendezni kezdtek az ázsiai kajától Patkány? Tehéntőgy? Ati állította, hogy amikor feleségével rájöttek, hogy miket ettek pontosan, azonnal elkapta őket a hányinger.

Kárpáti Rebeka: „Készítettem az aknavetőt és a kézigránátot!” A szépségkirálynő nekiesett Gusztinak, hiszen úgy érzi, a színészi játékával kezdetben mindenkiben szimpátiát keltett. Később azonban kimutatta a foga fehérjét, amit Rebi most szóvá is tett!

Kiderült, ki a legőszintébb sztárpár! A már kiesett párosoknak fontos kérdésben kellett döntést hozniuk. „Nevetségesnek tartottam az egészet!” - fakadtak ki a vesztesek.

Előzetes: Kiderül, kik kapnak új esélyt a Nyerő Párosban! (11.05.) Nádai Anikóék, Kárpáti Rebekáék, Pataki Zitáék és Somfai Péterék egy játékban bizonyíthatnak újra, ám csak egyikőjük szállhat ismét versenybe a Nyerő Páros trófeáért! Vajon melyik páros teljesít a legjobban? Ma este 21:00-kor kiderül!

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!