Visszatért az ÉVA print kiadása

Visszatért az ÉVA print kiadása
A Marquard Media Magyarország 2020 októberében jelentette be, hogy felfüggeszti a lap nyomtatott formájának gyártását.

A Marquard Media Magyarország az olvasói és hirdetői igényekre válaszolva visszahozta a standokra a magazint, amely a márciusi lapszámot követően idén még három alkalommal jelenik meg.

A Marquard Media Magyarország 2020 októberében jelentette be, hogy felfüggeszti a lap nyomtatott formájának gyártását, hogy a karanténhelyzetben az evamagazin.hu brandre koncentrálhasson, azonban soha nem tett le arról, hogy a print magazint a megfelelő feltételek megvalósulása esetén újra nyomdába engedje.

„Közel 200 oldalnyi prémium tartalom, ez várja az Éva magazin olvasóit. A Marquard Mediánál azt valljuk, hogy a tartalom minősége és relevanciája a lényeg, a csatorna a másodlagos. Folyamatosan fejlesztjük digitális platformjainkat, de a tradicionális értékekhez is hűek maradunk. Az ÉVA magazin indulása óta igazi különlegesség a magyar piacon, értékteremtő tartalma, hangvétele is egyedi - örülünk, hogy olvasóink és a hirdetők is így látják ezt, hiszen a tőlük érkező jóleső nyomásra hoztuk vissza a nyomtatott magazint. Büszkén és boldogan adjuk át a tavaszi számot az olvasóknak” – mondta Óhidi Zsuzsanna, a Marquard Media Magyarország ügyvezető igazgatója.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!